itaka Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 to herma szukaj ich więcej i obrywaj te kule jak najszybciej
Macky Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Na 99% herma, uważaj by Ci jajko nie pękło bo narobi szkody...
SmakMaroca999 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 wyskubuj jeszcze zielone banany na bierzaco nie scinaj jej jesli nie bedzie sypac wiecej bananow czesto takie rosliny odwdzieczaja sie duzym plonem , regularnie ja przegladaj najlepiej kazdego dnia.Pozdro
Macky Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pewnie zaglądałeś podczas ich snu do boxa ?
Dresik_ Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 WITAM W UP´IE Dzien! Temperatura 26-29 Wilgotnosc 40% Noc! Temperatura 18-20 Wilgotnosc 55% Pineapple Chunk (VEG - 31/ FLO - 27)- SEEDBANK BARNEY´S FARM Confidencial Medicine (VEG - 24 / FLO - 27)- SEEDBANK THE KUSH BROTHERS Co? i Jak? Pineapple Chunk - litr wody zmieszany z 4ml Bio Grow, 5ml BioHeaven, 4ml Bio Bloom oraz 4ml Top Max + robione sa opryski co 2 dni (Alg A Mic). Confidencial Medicine - litr wody zmieszany z 4ml Bio Grow, 5ml Bio Heaven, 4ml Bio Bloom oraz 4ml Top Max + robione sa opryski co 2 dni (Alg A Mic). Pytania: 1) Po sprawdzaniu dzien w dzien mojej hermy jak polecal ´SmakMaroca´! Oznaczam ze raczej nie wypuszcza juz wiecej jaj wiec wydaje mi sie ze jest git.. ale pytanie jest odnosnie tego czy moja herma przypadkowo moze zaplodnic mi moja druga roslinke ? 2) Chcialbym ogolnie sprobowac moich roslinek poniewaz 2 Maja wyjezdzam do pracy na Menorce a roslinki przejmuje ziomek wiec czy jest jakis szybki sposob na sprobowanie ? Ugotowac, przypalic jeden chuk wiec jestem otwarty na wszystkie sposoby ! Opinie i wszelkie uwagi potraktuje bardzo odpowiedzialnie!
greenmouse Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Szybki sposób- masełko z przepisu na forum. Ale jak na moje- nie masz co się nawet do tego przymierzać- za wcześnie.
SmakMaroca999 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 jesli zaden banan sie nie otworzy to spokojna glowa nic nie zapyli chocby nawet 2czy 5 pestek nie odbije sie na mocy.Spokojna glowa
itaka Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zaczyna się zabawa czyli flo.Pozdro i Powodzenia
Plantator Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Powodzonka życze . W zdrowiu? do mety?.
Sasquatch Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Siema. Co do próbowania to jak wyżej. Nawet topy ci się nie rozwinęły. Nie klepnie pewnie nawet. A co do tych nawozów, niby BIO, ale polecam czasami lać samą wodę z wyregulowanym PH. Na tym forum znajdziesz parę GrowLogów, w których biobizz, nie pomógł, a wręcz przeciwnie. Łatwo zablokować nim azot. Trzeba stosować go z głową. Ja dostałem nauczkę
Recommended Posts