Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Dzieki wszystkim za dobre slowo :)

Kurde na forum jest kilka tych przepisow na maselko i nie wiem ktory zastosowac dla samych przytopowych listkow.

Chcialbym moc kontunuowac przygode z uprawa, ale powiem szczerze, ze juz przy tej schizowalem sie niemilosiernie bo juz pod koniec bylo czuc baaardzo mocno, a mieszkam na parterze.

Dlatego teraz robie przerwe ze wzgledu na schize i warunki jakie panowaly by w pudle latem, ale bede myslal nad zakupem jakiegos wiatraka kanalowego i filtra węglowego. Tylko czy taki kupny filtr weglowy wyeliminuje mi na tyle zapach, ze jak ktos bedzie przychodzil do mnie to tego nie wyczuje?

Zwyczajnie boje sie narazac siebie i rodzinke... Jak bym mial domek i piwnice w nim to byla by bajka.

• Upvote 1
Opublikowano

Dobry filtr, tłumik i będzie spoko :) Niestety spokojna głowa kosztuje, ja wydałem już powyżej 1000zł na samą wentylację by było cicho, a i tak filtr mam najtańszy eco... Są jeszcze specjalne ozonatory powietrza które całkowicie zabiją zapach ale to już bardzo droga zabawka... Gratuluje i smacznego życzę :) 

Opublikowano

Tak jak pisałem zapodaję fotki suszu. Nie suszyłem długo moich plancików bo bałem się, że zrobię wióry tak jak poprzednim razem. Teraz wyszły idealnie, a jak poleżakują jeszcze kilka dni to będzie bajeczka.

FullSizeRender

topek z jednej z dwóch niższych panieniek

FullSizeRender (1)

topek z wyższej panienki - luźniejsze o ciut innym kolorze i zapachu

FullSizeRender (2)

po lewo topek z jednej z niższych panien, po prawo topek z wyższej

FullSizeRender (3)

trzy rządki zaznaczone palcami to susz z najwyższej panienki, a reszta to dwa pozostałe planty

FullSizeRender (6)

susz z najwyższej panny

FullSizeRender (5)

susz z dwóch niższych panien

nie wiem ile wyszło suchego bo nie chciało mi się ważyć (zresztą waga kuchenna i tak nie odda dobrze wyniku). generalnie ja jestem zadowolony :) 
dzięki wszystkim za uwagę :) mam nadzieję, że jeszcze się tutaj spotkamy :) 
można zamknąć. pozdrawiam :)

• Upvote 3
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+