bart85 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Update bedzie w dniu kosy - juz teraz nie warto robić bo nie widać wielkich zmian. Niektóre trichomy robią się bursztynowe wiec myślę, że moc będzie odpowiednia
bart85 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Powitać! Drwal zawital wczoraj do mojego boxa. Efekt końcowy jak na zdjęciach. Wydaje mi się, że największa panna to jakaś inna odmiana bo zupełnie inny zapach i zupełnie inna struktura topów - zdecydowanie luźniejsze, a poza tym była bardziej liściasta, boczne odrosty lepiej powychodziły do góry. Na reklamówce leżą liście przytopowe, a na podłodze wiatraki. Czy przytopowce i wiatraki mogę do czegoś wykorzystać? Mokrego z badylami wyszło 130g, wiec liczę na jakieś 25-30g suszu Wilgotnośc w suszarni mam na poziomie 50-55%, temperatura 23-24 stopnie. Ile je trzymać? Topy nie są zbyt duże i nie chcę ich przesuszyć jak ostatnim razem. 1
Sasquatch Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Siema. Mój RoadRunner i Chees porosły tak jak twoje. Jeden główny topek średniej wielkości i trochę popkornu dookoła ;d A co zrobić z resztą roślinki? To najlepiej wie Ambasadorka! Łap link https://trawka.org/forum/3-przepisy-konopne-spozywanie-medycznej-marihuany/
Plantator Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Smacznego, chleb z własnej mąki i wypieczony we wsłasnym piecu samkuje najlepiej☺. Piknie niejszcze raz smcznego?.
bart85 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 A z samych przytopowych dam rade zrobic masełko?
Recommended Posts