bart85 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Czemu tak wysoko??!! HPSa sie tak wysoko nie trzyma a co tutaj mowic Leda. Daj ja 10-15cm od szczytow. To by wyjasnialo czemu w 44 dniu wyglądają tak mizernie... moim skromnym zdaniem.
Jakatora Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 no tak, tylko jak dam lampe nizej to nie bedzie dobrze siegala do bocznych kwiatow zreszta ja sie nie znam to zrobie lepiej tak jak mowisz i obnize ja
bart85 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Spokojnie kat padania swiatla jest zapewne 120 stopni w tym ledzie wiec da rade ladnie wszystko doswietlic. Max 20cm nad szczytami ale ja bym sie na 10-15 sklanial. Za pare dni zobaczysz znaczaca roznice jak obnizysz lampe Nawet na aukcji z panelem do ktorej podeslales link zobacz jak nisko panel jest nad szczytami.
SmakMaroca999 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 dawaj foty roslin pod zapalonym panelem
Jakatora Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Tylko takie zdjecia udalo mi sie zrobic bo strasznie malo mam tam miejsca
bart85 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Jak dla mnie to panel jest za wysoko, ale to twoj box wiec robisz jak chcesz
Jakatora Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 no juz obnizylem tak ze jest od najwyzszego szczytu z 10 cm dzieki panowie za pomoc tak to by pewnie rosly i rosly az wkoncu by mi miejsca braklo w boxie
bart85 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 A od reszty szczytow jaka masz odleglosc?? Szkoda ze od poczatku nie trzymales w odleglosci max 20cm od szczytow. Teraz juz bys byl duzo dalej... Ale bledy szczegolnie przy pierwszym projekcie sa nieuniknione. Nastepnym razem bedziesz juz wiedzial co i jak powodzenia dalej
Scooby-Doo Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Panel zdecydowanie za wysoko. Moc realna tego specyfinku oscyluje w granicach 170-190w ( z tego co pamiętam ). Dawaj niżej i jeśli dasz radę to zmień folię alu na coś bardziej efektywnego
Jakatora Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Panel zdecydowanie za wysoko. Moc realna tego specyfinku oscyluje w granicach 170-190w ( z tego co pamiętam ). Dawaj niżej i jeśli dasz radę to zmień folię alu na coś bardziej efektywnego niestety nie dam rady juz zmienic na czasie mam zamiar zainwestowac w namiot jakis dobrym i najprawdopodobniej w jakies ledy badz hps jeszccze nie zdecydowalem w co takze nastepny grow powinien byc o wiele lepszy A od reszty szczytow jaka masz odleglosc?? Szkoda ze od poczatku nie trzymales w odleglosci max 20cm od szczytow. Teraz juz bys byl duzo dalej... Ale bledy szczegolnie przy pierwszym projekcie sa nieuniknione. Nastepnym razem bedziesz juz wiedzial co i jak powodzenia dalej reszta jest nizej z jakies 20 -30 cm cos takiego no szkoda ale tak jak mowisz nastepnym razem bedzie lepiej !
Recommended Posts