Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Wilgotność na starcie powinna być w granicach 60/80%. Moim zdaniem rośliny które rosną obok siebie bez żadnego przedziałku rosną wolniej ale teraz to już zostaw tak jak jest.

Opublikowano

Wilgotność na starcie powinna być w granicach 60/80%. Moim zdaniem rośliny które rosną obok siebie bez żadnego przedziałku rosną wolniej ale teraz to już zostaw tak jak jest.

Wilgotność poprawię jaki najszybciej jak tylko przyjcie mi nawilżacz :D Co do roślinek mogę je podzielić w każdej chwili bo nie zrobię im krzywdy bo nie mają takich korzeni żeby je pourywać :P Dzielić ? A jeśli chodzi o cytrynki to nareszcie po takim długim czasie pokazały co potrafią i nagle ożyły nw może nawóz zaczął działać. Poniżej wstawiłem 2 fotki jak BubbleGummer pokazuje co potrafi :D

Dzień 14 BubbleGummer ruszył 

med_gallery_41584_954_708806.jpg

a tu reszta ferajny :P

med_gallery_41584_954_1426200.jpg

Opublikowano

Teraz już nie przedzielaj, będziesz miał porównanie na przyszłość. Zdrowe i ładne.

OK bardzo ci dziękuje :) fotki będę wstawiał na bieżąco :D  A jak je teraz tak zostawię nie dzieląc to bardzo je spowolnię ?

Opublikowano

Nikt Ci nie udzieli takich informacji bo musialby miec identyczne rosliny warunki itd a to nie mozliwe ;) eksperymentuj My tez jestesmy ciekawi co z tego wyjdzie ;)

Opublikowano

Nikt Ci nie udzieli takich informacji bo musialby miec identyczne rosliny warunki itd a to nie mozliwe ;) eksperymentuj My tez jestesmy ciekawi co z tego wyjdzie ;)

OK nie ma sprawy zrobię to dla reszty growerów :D  zobaczymy co wyjdzie :P dzięki wszystkim za wszelką pomoc :)

Opublikowano

Mam pytanko ;) Powiedzcie mi czy automaty trenować czy nie ? A jeśli tak to można np lst , fim  ? Bo strzelam że main lining odpada :) Czy po prostu roślinki zostawić wolno czasem lst i niech sb rosną? Jakie macie zdanie? :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+