Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

czy to jest nadmiar czy niedobor???

Recommended Posts

Opublikowano

a wiec i na mnie przyszla pora i wyladowalem w szpitalu, a raczej moja mala mj. o imieniu Lamaga. 2 dni temu zauwazylem brazowe koncowki lisci przy szczycie. na zdjeciu dobrze nie widac ale nie dysponuje dobrym aparatem za co z gory przepraszam.

za pomoc z gory dziekuje!

Opublikowano

hmmm  tam nic nie widac  jezeli masz koncowki młodych lisci przypalone to masz nadmiar nawozow nic sie nie dzieje niech rosnie dalej 

Opublikowano

sa to koncowki i boki listkow przytopowych, dodam ze tyko na 2 lisciach to widac. moze to byc reakcja na pk13/14 lub bloombastik? jutro wrzuce lepsze foty. 

Opublikowano

a po co lales pk 

nic sie nie dzieje kolejne podlej woda i tyle

Opublikowano

bo jakos nie chca puchnac hehe. 

a co myslisz o tym jak do wody dodam 50% dawki boost + jakies witaminy. czy to nie przyspiesz przemiany zaleglych w glebie mineralow. taki pseudo flush hehe. dodam ze sam to wymyslilem hehe :excellent:  :doctor: 

Opublikowano

ale po co kombinacje nie przyspieszysz nic jedynie mozesz spierdolic 

co do minerałow napewno nie przyspieszy przemiany 

a dwa ja sie nie znam 

Opublikowano

przeciez boost nie jest nawozem, pomaga tylko w szybszej przemianie materii. jego wartosc EC jest znikoma wiec jego nadmiar nie powinien zaszkodzic.

czy ktos jeszcze sie wypowie???

moze i kombinuje ale chce dla nich jak najlepiej. :trawka:

Opublikowano

diagnozujcie jak wiecie ocb

był ewidentny problem deficyt Mg,

5 dni temu oprysk 9%Mg 7%N, wydawać by się mogło połową dawki - końcówki liści popaliło więc zrobiłem prysznic

na dzień dzisiejszy wygląda to tak:

sativa; indica i auto

gallery_40794_912_1749045.jpg

Opublikowano

problem mg rozwiazywalem Muszynianka. mieszalem ja ze zwylka woda 0,5Lx4,5L plus trace mix. smieszne ale pomoglo

Opublikowano

diagnozujcie jak wiecie ocb

był ewidentny problem deficyt Mg,

5 dni temu oprysk 9%Mg 7%N, wydawać by się mogło połową dawki - końcówki liści popaliło więc zrobiłem prysznic

na dzień dzisiejszy wygląda to tak:

sativa; indica i auto

gallery_40794_912_1749045.jpg

a dlaczego sie tu wcioles ze swoim problemem? przeciez masz swojego GL. krecisz blanta za kare!

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+