Gość joker Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 szczerze z tych fotek nie wyglada to zle niewiem jak to jest w realu pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ladnie wygladaja! Czekam na fotki kazdej z osobna pewnie ta Serious 6 najwyzsza co?
Dzik Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 dzięki za dobre słowa, to mój pierszy indoor, na fotkach wygląda fajnie co nie znaczy że wszystko idzie gładko, @Smaku mówisz i masz 11,01,2015 42 dzień = veg 21 dni + zmiana fp 21 dni w ubiegłym tygodniu: uzupełniłem niedobory Mg (niewiem czym spowodowany bo dawałem dolomit który zawiera Mg i mikro) obniżałem ph (które dolomit wyniósł na 7kę; teraz celuję w ph 6) zaczynam dawać pełną dawkę nawozów jak widać sativy praktycznnie od razu załapały zmianę fp, pozostałe jeszcze na etapie preflouer'ów 1
Toksyna Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Piekne zdrowe i zielone rośliny automaty też ladnie wygladaja trzymam kciuki i czekamy na więcej kwiatów.
Scooby-Doo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Fajnie , fajnie Aż miło polookać
SmakMaroca999 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 No widac ze Sugar cukier produkuje 6-ustki tez szybka indukcja i kwitnienie jak na sativke.Tak pieknie i do przodu !
Dzik Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 18,01,2015 49 dzień = veg 21 dni + zmiana fp 28 dni w tym tygodniu dużo się nie zmienilły bo przechodzą na kwitnienie ak47 - na nich był widoczny problem z niedoborami najbardziej spośród wszystkich.Niedobór magnezu spowodował że były w paski jak zebra do tego okropna chloroza. Teraz jest już lepiej.zapach łodyg - dusząca skarpetka white dog - liście 9 palczastezapach łodyg - pieprz ziołowy k-train2 - miała topping bo przy lst zrzucił głowęzapach łodyg - ziołowo ziemisty k-train2- także miała topping bo przy lst zrzuciła głowęmogło to opóźnić indukcjęzapach łodyg - ziołowo ziemisty serious 6 #4 - najmniejsza ze wszystkich s6zapach łodyg - świerzy kuż , serious-6 #3 - kwiaty formujące się w kule, pistle gęściej usytuowanezapach łodyg - świerzy roślinny serious 6 #2 - zapach łodyg - świerzy roślinny z duszącą nutą serious-6 #1 - najbardziej wąskie palce ze wszystkichzapach łodyg -pomidor, anyż critical +(af) - pękł z ziarenka trochę wcześniejniż niż ws, ma budowę z długimi interiodamizapach kwiatów - słodki, lekko owocowypalenie czuć że kopie po rurce, lekko aktywnie i przyjemnie white sugar (af) - zdominowany przez criticala+ przez czynniki środowiskowe i troszkę wolniejszą indukcję,ma krótsze interiody i gałęzie ale to nie znaczy że żle bo nie jest taki rozstrzelony tylko bardziej zwarty w budowienie sądzę żeby jakościowo ustępował Critical+,zapach kwiatów = słodki, lekko żywica jodły jeśli ktoś widzi jakieś nedociągnięcia to proszę o radędużo jeszcze urosną? 1
Toksyna Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Piękny widok! Jeszcze dużo urosną moja podwoić swója wysokość a automaty prawie gotowe. pozdro
Recommended Posts