hermos12 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam, z tego co wyczytałem na stronie producenta nawozów BioTabs można ich używać w COCO. Kilku Userów (niektórzy z tego forum) potwierdziło, że się do tego nadają. W sumie to super, ale jakie COCO najlepiej wziąć? Myślę nad COCO od Plagron bo już jest odpowiednio Zbufforowane. Czy takie COCO wystarczyło by przepłukać 3-4 razy porządnie zwykła wodą, czy tak jak nie pamiętam kto Sry, mówił że cały tydzień trzeba moczyć, odsączać i tak w kółko.Lepiej na 2m2 dać 16 sezonów w 15l i miesiąc WEG czy 25 sezonów w 11l. i 14dni WEG?Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam i bez przypału! Cytuj
Macky Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam Nigdy nie uprawialem w kokosie ale moim skromnym zdaniem lepiej juz kupic zbufferowane CoCo niz bawic sie w jakies przelewania. Przy nawozach Biotabs nie interesuje Cie PH ani EC. Ilosc roslin jest zalezna od odmiany jaka chcesz uprawiac ( indyjka,sativa,hybryda) Cytuj
hermos12 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 No właśnie CoCo od Plagron już jest zbufferowane. No nic dzięki za pomoc! Cytuj
Macky Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Jaka odmiane chcesz uprawiac? Dobrze sprawuje sie mieszanka Ziemia coco 50/50 Cytuj
hermos12 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Dzięki wielkie, w sumie pomysł 50% biobizz light mix / 50% Plagron CoCo i na górę i dół kermazyt. Co by mi dało takie połączenie w porównaniu z użyciem samej gleby biobizz light mix. Dodam ze uzywac bede tylko BioTabs Cytuj
hermos12 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Co do odmiany to Super Skunk od SensiSeeds Cytuj
Macky Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Dzięki wielkie, w sumie pomysł 50% biobizz light mix / 50% Plagron CoCo i na górę i dół kermazyt. Co by mi dało takie połączenie w porównaniu z użyciem samej gleby biobizz light mix. Dodam ze uzywac bede tylko BioTabs Ten kermazyt sobie odpusc. Mozesz zrobic eksperyment, niektore rosliny posadz w samej ziemi inne w mixie 50/50 ziemia coco a jeszcze inne w samym coco, bedziesz mial porownanie i wiebierzesz najlepszy sposob dla siebie. Nawozow BIOTABS z niczym sie nie miesza dadza sobie swietnie rade same. Pozdrawiam Cytuj
hermos12 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Właśnie taki test odpada. Użył bym 100% CoCo ale nie wiem czy BioTabs się do tego nadaje a nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji. Cytuj
Macky Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Tutaj masz polska instrukcje. Jest napisane KOKOS lub ZIEMIA uprawa w pojemnikach... Cytuj
hermos12 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 O ja jebam. Dzięki wielkie kolego. Mogę wiedzieć skąd taką dorwałeś? Cytuj
Recommended Posts