Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

nic nie wyrosło za duże... jak jest mało miejsca to je trenujesz, fimujesz czy co tam chcesz... naucz się wpierw uprawiać normalnie w glebie, nim się weźmiesz za hydro.....

Opublikowano

myślicie że w glebie by lepiej poszło?

niema co się smucić, pamiętacie swój pierszy raz? :zab:

myślę że @nihon nastepnym ma szanse hydro opanować

i niema co wracać do zniemi jak już jest sprzęt, bo to i tak 2 różne światy

sam miałem 10 lat outdoor i szło mega ale jak robię pierwszy grow indor mam dylematy :)

Opublikowano

A teraz z seri "moje skromne rady"...

1.Sprzedaj ten chinski wynalazek

2.Kup 15l donice autopot + ziemia BioBizz Light Mix

3.Kup zbiornik na wode min 100L

4,Kup zestaw nawozów BIOTABS 

5.Wysadz jeszcze raz SLH

i uwierz lub nie nastepnym razem sciagniesz wielki pachnacy cytryna i swiecacy sie od kryształów plon.

W tym systemie nie da sie nic zepsuc gwarantuje Ci to! czysta odstana woda + natura zrobi swoje! 

Pozdro

Opublikowano

sprubuje jeszcze raz pod koniec lutego ale z automatami  jak nie to bedzie tak jak mowisz :D człowiek sie uczy na błędach !! a po z atym czlowiek uczy sie cale zycie :)

Opublikowano

Masz super ten system, zostań przy nim. Załóż nowego growloga, uzupełniaj go co 3 dni, ogarnij lepsze miejsce (boxa) żeby mieć przede wszystkim dostęp do roślin z dwóch stron. Może całe pomieszczenie wykorzystaj. I zostań przy sezonowych roślinach bo na automatach wcale się lepiej nie nauczysz. Dużo czytaj o hydro/aero i będzie dobrze a człowiek na błędach się uczy. Oglądaj fotorelacje z hydro i czytaj jak to robią. Nie sadź w ziemi nie warto jak się nauczysz robić to dobrze w hydro/aero to będziesz miał 100 razy więcej z tego. Pozdro i czekam na następny gl.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+