upp Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 z poczatku Twoj Gl to byøa jedna wielka klapa i brak wiedzy na temat uprawy ale konopie wybaczaja i ucza , idzie ladnie zielono pozdrawiam i zycze duzych plonów .! pamietaj HPS to HPS a nie jakies tam swietlówki
Macky Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Na tym etapie liście możesz wrzucić tylko do pieca Wszystko elegancko
Benek37 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Dziękuję, jak sądzicie ile kasy będę potrzebował na outdoor? Bo nie wiem czy już zacząć zbierać
upp Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 nikt Ci nie powie dokladnie ile bedzie wszystko kosztowac bo kazdy robi indwidualnie pod siebie i out out'owi nie równy . Sa na forum kosztorysy tych bardziej wymagajacych od growera materialow czyli drozsze pesftki fem , drozsze ziemi plus te drozsze nawozy i kosztorys tych bardziej "pomyslowy"czyli nawozy z pokrzyw , ziemia z spod pokrzyw pol ze ziemia sklepowa itp itd . Szukaj na forum jest wszystko az nad wiedzy na ten temat . Pozdrawiam
Benek37 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Hash monster:automaty 74:62 dni hmm tak myslalem i wychodzi na to że one byly dobre 50 dni na wegu a hash nawet 60 boautomaty zaczęływczesniej, to ilejeszcze bede je pielęgnować z 2 miesiace ? Podwyzszylem lampe bo przypalala topy :\
bart85 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 bardzo ladnie to wyglada jednak HPS to jest to moja druga uprawa będzie pod HPSem na 100% porównanie które wstawil Vito mnie przekonalo, ze lepiej te 200zl zainwestowac nawet w HPS 100W czy 150W. Pozatym jak się uda mi z powierzchnia wieksza na drugi raz to jeszcze sobie papryczki chili wlasnie wychoduje hehehehe
Benek37 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 dziękuje, mnie też te porównanie przekonało , ja hpsa kupiłem za 80zł
Toksyna Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Pięknie to wygląda będzie naprawdę dużo kwiatów i nie całe dwa miesiace do końca. pozdro
Benek37 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 dziękuje, czyli jeszcze trochę podrosną
Recommended Posts