SmakMaroca999 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 Siema! 25 dzien zycia indyczek i kilka dni mniej afow Dzis indyczki mialy ostatnie sznurowanie i fryzjerka lekkiego w piatek przelaczamy na flo.A u afow mala poprawa hehe. Nevilles Haze C99 NL x BB af i karzelek od Bebooka Nie wiem czy zdaze zrobic upa na dniach jak nie to do widzenia do kolejnej niedzieli.Pozdr!!!
Toksyna Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Bardzo zielono i kolejna wzorowa uprawa gratulacje i owocnych plonow zycze
SmakMaroca999 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam!37dzionek zycia i dla indyczek 7 od przelaczenia.Po tygodniowej nie obecnosci duzo sie zmienilo ale nie mi to okreslac indyczki sie okreslily no i ruszaja w gore.Mikrus od Bebooka ladnie kwitnie i przeskoczyl NLxBB.Pojawily sie niedobory magnezu ale zaczolem uzupelniac.Dzis jade na lake po ziemie bo trzeba podsypac,juz 3 raz tak siada czyli pulchna jest super wiec korzonkom tlenu nie brakuje.No to foty: Bebokoowe AK NL x BB z WOS C99 Hybrid z FS Nevilles Haze zFS
Macky Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ładnie tylko pościągaj martwe listki z c99 Poziomkowo hehe
Gość joker Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zdrowo zielono i tyle bo co tu pisać ps proszę byś wstawial duże foty ladniej wygląda i estetyczniej
Toksyna Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Naprawde ladnie rosna i oby tak do samego konca szlo pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Siemka !Szybki up bo brak czasu.46 dzien zycia panien. A tu jak obiecalem Jokowi i Vitowi geny mojego czeskiego kolegi Bang-Gang auto kto to ma z gratisow to niech sie cieszy. Po suszeniu 63.76g suchej masy.Sorki za jakosc zdiec ale kobieta przyslala mi je fonem. 2
Recommended Posts