Macky Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Załóż growloga i wrzucaj fotki do galerii, tutaj masz info co i jak: https://trawka.org/forum-352/announcement-22-regulamin-growlog/ Sprawdź pH wody jaką podlewasz, jeżeli ograniczasz koszty to przynajmniej taki musisz mieć: GHE TESTY DO POMIARU pH ROZTWORU / TESTER pH koszt niecałe 25zł. Na razie nic nie obrywaj.
Gość DonOmen Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 ile roslin mogl bym wegowac pod 125w cfl. szafka max 60x60x150.?
rafi93 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 kiedy ja przelączyc na flo? trzymie ja 24 praktycznie pod lampami kiedy zmiejszyc i ile?
Macky Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jeszcze z tydzień potrzymaj ją na wegu. Tylko po co trzymasz ją 24h ? Lepiej 18/6.
Scooby-Doo Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dokładnie Vito.Ludzie czasem myślą , że jak jak świecą 24h to będą większe plony.A kiedy roślina ma odpocząć ? Podczas nocy zachodzą również ważne procesy fotosyntezy. To nie Biegun Północny gdzie jest dzień przez pół roku. 18/6 wystarczy w zupełności.
rafi93 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 i jak ? wydaje sie ze wszystko dobrze tylko strasznie niska jest i zaczyna sie busz robićć mysle do konca tyg weg i wlacze ja na flo zaczac jakies trening ?
szukamzony Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Kolejne pytanie, siewki ak47 juz mam w drodze, teraz powoli przygotowuję sobie ziemię. Mam medi one od green planet, i zastanawiam się czy kupować wcześniej nawożoną ziemię czy lepiej kupić coś w deseń bio bizz light mix? Myślę że pobawię się też w stymulatory wzrostu typu asahi, i jeszcze na flo coś bym dał, czy nie trzeba? Doradźcie, będę wdzięczny edit: zapomniałem zapytać o doniczki, na luzie wejdzie mi tam 9 donic 14l, będę wstawiał 8 takich, tylko pytanie czy 14l doniczki nie będą za duże? Nie chce wydać zbędnej kasy, nawet jeśli to byłyby 2 grosze
Macky Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 rafi93 załóż growloga, a zdjęcia wrzucaj do galerii. Przełączaj ją już na flo i żadnego treningu. szukamzony BioBizz Light Mix będzie bardzo dobrą glebą. Ja bym nie mieszał nawozów ale jak wolisz... Doniczki jak największe, im większe korzenie tym większe topy
PanikaGoryla Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ice LadyWhite Widow XLFruit JuicePower BudCrystal Silver HazeDutch Amnesia HazeBlue MagnumNorthern VisionHappy SkunkCritical Pride Witam, nie wiedzialem gdzie spytac wiec spytam tu chodzi o odmiany wyżej czy ktos mial z nimi do czynienia na outdoor i mógłby coś o nich powiedzieć?
Recommended Posts