-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Cześć. Dzisiaj ostatnia Special Quinns dostała pierwszy raz finalpart czyli ripen i szykuję ja powoli do ścinki za da trzy dni poprawie większą dawką taką ze 2,6 EC i później flashclean czyli flush. I jednak jeszcze zejdzie jakiś tydzień. Na dzień dzisiejszy trichomy w 90% są mleczne a reszta kryształ tak że jeszcze trzeba trochę zaczekać. No chyba że sytuacja mnie zmusi i będę już koniecznie musiał wstawić tego Royal Skywalker z drugiej uprawy. On już ma 55cm i będę musiał go porządnie przesuszyć żeby jak najbardziej wygiąć pod siatkę. Bo namiot mam tylko 160cm wysoki i żeby nie trzeba było później łamać szczytów 😉😅 No i jak widać jeszcze sporo białych pistyli i dalej puchnie 😉 -
Przez Macky · Opublikowano
Tylko niech nikt się nie zniża w tym temacie do poziomu tego pana pestki, który prowadzi jakiś sklep a brak mu kultury i pisze publicznie wypie****** albo wyzywa kogoś od debi**, to świadczy tylko o nim. -
Coś pamiętam że chyba pisaliśmy kiedyś o tym👍 no tak było i jak chciałeś dobry sprzęt na ledach i w hydroponice to pamiętaj kumpel płacił dwa i pół koła euro😉😅 z zestaw na cztery rosliny -
To te pestki z thc-thc mogły ci zgnić tak jak pisaliśmy bo że świeżymi pestkami tak jest że jak je namaczasz to gniją.😉 -
Przez JonDep · Opublikowano
To nie moje słowa ale zacytuję: "Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie, po pewnym czasie zauważysz, że świni się to podoba."
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.7 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts