sumollo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Blyskawiczna odpowiedz Ojca Prowadzącego - dzieki Mily poczatek dnia i tygodnia
BA+ON Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 na outcie tez sie okreslaja wczesniej ale flo zaczynaja pozniej
badgrass Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ładnie się starasz, ale widzę tu braki pradwopoodbnie za mało światełka i papu mało przez to takie powyciągane i patykowate się zrobiły. Jakbyś miał lepsze światełko to pewnie i trening by fajniej wyszedł.Działaj dalej. Z fartem.
sumollo Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ładnie się starasz, ale widzę tu braki pradwopoodbnie za mało światełka i papu mało przez to takie powyciągane i patykowate się zrobiły. Jakbyś miał lepsze światełko to pewnie i trening by fajniej wyszedł. Działaj dalej. Z fartem. Dzieki. No lampa jest jaka jest i na razie lepszej nie bedzie , ale mysle juz o jakims HPSie 150 na kolejna uprawe. Co do nawozow to postanowilem ze nie bede nic dolewac w tej uprawie, bede mial dzieki temu dobre porownanie przy nastepnej (zbiory, smak itd) , ziemia jest dobra i ma juz chyba jakies nawozy w sobie, i szczerze mowiac i tak jestm zadowolony jak patrze na tego AK
sumollo Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Coraz trudniej robic mi updaty, trzeba je wyciagac z boksa do zdjec, a ze coraz barciej pachną, latwiej o niepotrzebny przypal Nonamy wciaz wszystkie w boksie bo wciaz jest za zimno, w boksie niezla dzungla, czasem ktorys poprzypala se troche liscia od tego wiginania za swiatlem. Najwazniejsze ze zyja i maja sie dobrze, skoncza sie wreszcie przymrozki to wyladuja czesciowa na oucie. 57 dzien AK Namieszalem chyba troche z fotami ale na szybko robiony up, nie mam ostatnio na to czasu za bardzo. A tu jeszcze mutant co mial isc na smietnik Tydzien temu obalił sie z podwyzszenia, masakrujac sie przy tym co nieco, wysypalo sie z niego polowe ziemi, trzeba go bylo usztywnic i podsypac ziemia, myslalem ze podupadnie, a on na drugi dzien wystrzelil na wszystkie strony haha - nowa technika treningu - NDPB - napierdalanie donica po boksie Pozdrawiam
Macky Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 No ładnie ładnie, do 1 maja jeszcze niecałe 2 tygodnie
sumollo Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 77 dzień AK (jesli dobrze licze) Witam. Niestety ze wzgledu na wyjazdy, nie mam jak sie zajac rozlinkami Wiekszosc z 2 ostatnich tygodni spedzily dalej od lampy niz zwykle (podniesiona dla bezpieczenstwa) , podlewane raz na tydzien Prosba o wasze opinie, czy powinienem jej juz scinac? Nastepny raz jak do nich zajrze bedzie za tydzien.. Tu foty glownej AK: A tu jeszcze mutant: Z gory dzieki za pomoc , pozdrawiam Aha, noname-y wyladowaly 4 dni temu na oucie, ale jak na zlosc zaczelo pizgac ;/ dzis sprawdze jak sie maja i wrzuce foty
Macky Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Używaj opcji edytuj zamiast pisać posta pod postem. AK47 powinno być gotowe do 60 dni. Masz tam na roślinie uschnięte liście, czemu nie sprzątniesz ich ? Może to doprowadzić do pleśni, w naturalnych warunkach spadły by od wiatru. Widać że braknie im światła, masz 6x23W co daje zużycie prawie tyle co HPS 150W, może pomyśl nad inwestycją ? Ja bym poobrywał wiatraki, zrobił flusha, i za dwa dni z samego rana je ściął. Po czym rozejrzał bym się za odmianą normalna
sumollo Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Używaj opcji edytuj zamiast pisać posta pod postem. AK47 powinno być gotowe do 60 dni. Masz tam na roślinie uschnięte liście, czemu nie sprzątniesz ich ? Może to doprowadzić do pleśni, w naturalnych warunkach spadły by od wiatru. Widać że braknie im światła, masz 6x23W co daje zużycie prawie tyle co HPS 150W, może pomyśl nad inwestycją ? Ja bym poobrywał wiatraki, zrobił flusha, i za dwa dni z samego rana je ściął. Po czym rozejrzał bym się za odmianą normalna Pierwsza uprawa - wiec i pierwsze błędy, dzieki za ich wskazanie Zrobie w takim razie jak radzisz, jako ze puki co na tych radach dobrze wychodzilem, a przy najmniej tak mi sie wydaje Ale scinke przeprowadzi kolezka, bo mnie nie bedzie, wiec update ze scinki dopiero za tydzien. Jeszcze jedno - ile wody mniej wiecej na tego flusha? donica ma 10 litrow
Recommended Posts