Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Dziex maaan :) Jutro/pojutrze zakladam siate(jeszcze poczytam co i jak bo pokopiowalem sobie troche info) no i zobaczymy co z tego wyjdzie.... postaram sie jak najszybciej przeslac nowe foty i zaczerpnac Waszych porad bo pierwszy raz to bede robil wiec postaram sie byc na bierzaco :P pozdro

Opublikowano

aaa no i jeszcze zapomnialem dodac opisu calej sytuacji.... mianowicie dostaly 2razy polowiczna dawke serii GHE, dzis dostana dobra dawke samej wody z dobrym ph ... no i mysle ze nastepne podlewanie bedzie odpowiednim czasem na normalna dawke nawozow polecana przez producenta czyli gdzies okolo 40dnia :) Poza tym nie widac zadnych niepokojacych przebarwien, zmian, niedoborow etc. Oprocz moich niedociagniec w trakcie treningu to wsio wpariatki :) Jak macie jakies wskazowk, rady, albo gibona juz skrecone to wlacie smialo :) z gory dziekuje. BLESS YA  :trawka:

Opublikowano

WOW Kozacko to wygląda pozazdrościć ja miałem nadzieje że u mnie box bedzie podobnie się zielenił, ale słabo mi poszło na starcie :(

Oby tak dalej a będzie co zbierać :harvest: będę zaglądał bo jestem ciekaw jak ogarniesz te "kszory" :P  z fartem :peace:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No w końcu upek :mexican: byłem ciekaw jak tam rozwinęły się pomidorki na siatce a tu patrze siatki nie ma :P szkoda bo byłem ciekaw jak to się rozwinie na ScrOG`u.

Tak poza tym to ładnie rozkwitają napisz ile mierzą panny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

eeeejjjjjj patologia nastala i nie mam dostepu do neta od 2 tygodni :o Ale wszystko ma sie bardzo dobrze na dniach bedzie upek i z tego co pacze to juz bedzie upek z kosy :) do zoba blesssss

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+