Miś Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zrobione, ale możesz zrobić to również sam, wystarczy edytowac pierwszy post :-)
GreeN Snake Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zastanawiam się czy długo ci trzyma wilgotność w doniczkach pod tym keramzytem bo ja mam problem ze mi straszne spada wilgotność w boxie i hps wysusza glebe nie wiem jak to bedzie wygladało jak już beda paprotki regularnie podlewane. Na razie testowałem na sucho nasypałem tylko ziemie i przez kilka godzin testu troche wyschła.
wacek901 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 trzyma ładnie wilgotność i nie pali zewnętrznej warstwy gleby stosuje go zawsze przez piewszy miesiąc aż liście nie zasłonią wystarczająco gleby nie jestem specem ale stosuje go już pare lat i wbrew obiegowym opiniom nie miałem problemów z pleśnią
wacek901 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 ładnie sobie rosną poza jedną amnezją zeżartą przez mojego sierściucha na jej miejsce poleciały 2 big budy również od holenderskiego skuna już wykiełkowały poszły do ziemi i czekam aż wyjdą żeby dać je pod lampę
wacek901 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 16 dzień od zamoczenia (amnesia + super skunk)jeden big bud nie wyszedł w sumie nic dziwnego od początku słabo kiełkował reszta ma się spoko dopóki kot jest daleko amnesia i super skunk dostały 1/2 porcji terra vega big bud dostał tylko wode coby mu nie było smutno
GreeN Snake Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Jak możesz to podpisuj ile dni mają planty na fotach bede porównywał czy moje się dobrze rozwijają
wacek901 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 dziewczyny mają sie dobrze ale potrzymam je jeszcze jeszcze troche w veg roomie i nie przeproawadzą się odrazu pod hps
Recommended Posts