Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ******Special Up Date ****** Witam wszystkich stałych jak i nowych bywalców chce wam pokazać coś Specjalnego tylko i wyłacznie dla was mysle ze spodoba sie wam to co dla was przyszykowalem zdjecia samych górskich szczytow mojej ciezkiej pracy miłego oglądania niech moc bedzie z wami Himalaya Gold nazwalem ją trój głowym smokiem bo widać jak rosną jej trzy głowy jakby sama sie sfimowała albo to efekty tego lst na flo ^^ Delahaze Exodus Cheese LSD jest tak wielka ze musialem jej robic 3 zdjecia zeby ja cala pokazac prawa strona środek lewa strona topek OGer99 x mix bardzo podoba mi sie jej budowa kwiatow Twilight za nią Oger99 x mix na drugim planie Easy Sativa daje zdjecie do porownania z zapalarka i pozniej z wiekszej odleglosci ale przy tym samym topku pare fotek z daleka Sweet Soul Amnesia Lilly Vanilla Kush Shaman Critical Sensi Star jest Crunchips jest tugeza pozdro załoga 1
dub Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Spoko, fajnie poodbijały....postarałeś się Niektóre dość dziwnie się budują...np.Vanilla Kush i amnesia,a Lilly mocno w tyle.Amnesia jak nie amnesia...ale to tylko moje spostrzeżenie. miałem kilka ich i moje były sporo inne.Generalnie duży plus, że wyprowadziłeś je na prostą....Przekonałeś się, że kokos nie lubi wybaczać tyle ile poczciwa ziemia Powodzenia dalej...
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 Siema to znowu ja dzis zajrzałem do srodka boksu i sie mega ucieszyłem oger to mega bydle pozmieniałem im miescowki i zrobilem ogerowi lst fotosy wrzuce wam w czwartek mysle ze do tego czasu niezle sie tam pozmienia ekipa
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 Witam pora na nowy Up Date rosliny lekko zaniedbalem ale to z pewnych zyciowych problemow na dniach na pewno dojda do zdrowia delahaze czeka kosa na dniach przelalem ja final phase 20ml/10 L Sweet Soul tez do sciecia ale zobacze moze jeszcze troche spuchnie czas na fotki :elo: Himalaya Gold Exodus Cheese az sie łamie od ciezarow topow Critical Sensi Star LSD jedna z wiekszych roslin tu akurat widac dwa szyty kolo siebie na zdjeciu nie widac dokladnie wszystkich topow jakie ma na sobie Shaman OGer99 x mix Delahaze i OGer99 x mix Delahaze Vanilla Kush Amnesia Sweet Soul Lilly Esay Sativa Twilight Wszystkie razem 1
cheton Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Zdjecia nowe daj, bo wyglada na to, ze zapomniales o pamietniku
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Cheton nie zapomniałem tylko mam problemy pewne życiowe i brak czasu na fotorelke mam zdjęcia itp itd dodam zdjęcia i opisy tylko jak znajdę chwile czasu fotorelke można przenieść do zakończonych ponieważ juz zakończyłem ten grow log tylko dodać zdjęcia nie wiem ile to potrwa ale wrzucę zdjęcia wiec luz
Recommended Posts