Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2013 1.co do zdjec to mam juz dosc tej galerii z trawki bo mnie niesamowicie wku***a to ze jak mam otwarte dodatkowe okno i przenosze zdjecia to czasem zrobi sie tak ze zamiast je dodac do postu nagle mnie przenosi do galerii i musze znowu wszystko pisac od nowa co jest strasznie wkurwiajace 2.zdjec lepszych nie bedzie bo nie mam aparatu lepsze takie niz opisywanie kazdego z osobna bez zdjecia 3. tez mnie to cieszy ze doszly do siebie bo juz sie balem tego ze juz jest z nimi kaplica
leśny_skrzat Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 przecież możesz użyć adresu URL wkleić na strone przez BBCode i gotowe. No ale skoro Cię to wku***a no to zajaraj albo poruchaj i będzie gitara A co do zdjęć to masz racje lepsze takie niż żadne.
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Yo to znowu ja dzisiaj zauwazylem ze rootbastic z dodatkiem rhizotonic daje ekstra efekty robilem cos tam w ogrodku i spojrzalem na podstawki gdzie byly piekne bialutkie korzenie ktore po wychodzily z doniczek wiec ostatni raz dodam im rootbastic rhizotonic voodoo juice troche pirahny sensizym super vit cal mag canna coco a b po 8ml/5L i nastepne podlania beda juz bez dodatkow na korzonki mysle ze niezle wystrzela jeszcze do gory dodam tylko cal mag jak zawsze super vit reszte roztworu wzmocne canna coco a i b do porzadanego poziomu 1,4 i napisze wam ile dokladnie go dodalem tak wiec zapnijcie pasy bo bedzie tu niezly rozpierdol hehehe Pany
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dr.Shiz daje wszystko do jednej butelki np 5L mam zrobiona rozpiske na poszczegolne tygodnie i przemieniam nawozy te ktore sa na pewien okres kwitnienia ale zeby wszystko bylo jak nalezy i ec nie bylo za wysokie zmniejszam dawki canna coco a i b zeby otrzymac moc roztworu na jakiej mi zalezy a co do upka to juz za chwile wrzuce zdjecia wiec sam zobaczysz jak to wyglada
Dr.Schiz Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 No to ostro je katujesz hehe przypomina mi to mojego ziomka ktory ma idealny sprzet, nawozow tak jak ty a moze i wiecej ... i zawsze mu cos nie wychodzi ja zawsze staralem sie uzywac nawozow do minimum a mialem lepsze efekty od niego nawet raz byla sytuacja ze uprawialem na samej wodzie z metoda czestego przesadzania i tez to zajebiscie wygladalo takze wychodze z tego zalozenia ze co za duzo to nie zdrowo i dla czlowieka i dla rosliny(oczywiscie oprocz palenia ziola to sie nie liczy:)) czekam na efekty twojej pracy mam nadzieje ze bd na co popatrzec yoo
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 Siemanko to znowu ja Roslinki sie maja bardzo dobrze tylko pare choruje ale caly czas mam z nimi problemy wiec luz spalil mi sie wentylator wyciagajacy cos pieknego normalnie czekam na uciulanego giercika az wysle mi swoj czekam z niecierpliwoscia dodalem jeszcze jeden wlotowy wentylator zeby zmniejszyc temp bo z nia tez mialem dosc spore problemy i kupilem nowy mieszajacy bo tamten sie spalil prawda ze piekne dobra koniec pisania aha jeszcze jedno Cheese Candy to niezły zboczuch dzisiaj jak robilem jej trening pokazala mi cipke poczekam do jutra az mi przyjda suple w prochu nie bede sie rozpisywal co kupilem wstawie zdjecie i bedzie git dobra lecimy trzymajcie się ramy bo zapierdalamy Himalaya Gold Delahaze Exodus Cheese LSD Vanilla Kush Sweet Soul Amnesia Critical Sensi Star Cheese Candy Lilly Easy Sativa OGer 99 x Mix pieknie sie krzaczy ma 11 szczytow Shaman chory Twilight dla porownania Wszystkie razem Do następnego 1
BA+ON Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 beskitu zreanimowales je. teraz dr. dark star bedziesz z tej okazji rep+ odemnie pozdro
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 Thanks następnym razem juz będzie kozacko od samego początku bo pojadę w ziemi bo te Coco to jakiś nie wypał po rozbrylaniu prawie wszystkie wyglądały jak teraz shaman sam się dziwie ze odżyły a flo powinno być mega a jak będzie to się okaże ale wiem jedno juz nigdy więcej Coco no way
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 siemanko to znowu ja doszły mi suple wiec nie bede pisał co bo widać wszystko na zdjeciach mysle ze bedzie grubo przelaczylem dzis na flo i dostaly wszystkiego po trochu i zmienilem baze z canny coco na ghe flora series ec 1,4 ph 6 yoł
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Opublikowano 2 Lipca 2013 nie wiem czemu z nim mam takie akcje moze dlatego ze wentylator wieje na niego dosc mocno i stoii kolo nawilzacza ale bez kitu nie mam go nawet gdzie dac indziej bo taki ścisk
Recommended Posts