BA+ON Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 joł planty jeszcze stoja choc poprzycinane juz jutro dam zdjecia bo awarie internetu mam w domu mysle ze za tydzien berdzie juz gotowe do przeniesiania do zakonczonych
BA+ON Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 a wiec zdecia tyle ze lekko zamulilem i zdjec lemon kusha tym razem nie ma c pk juz ostatni up z tymi paniami stojacymi w ziemi ostatni raz tez dostaly wody pk 63 dni flo trichy 50% mleczne 25% przezroczyste 25% bursztynowe critical+ 65 dni flo 60% mleczne 15% przezroczyste 25% bursztynowe c+ c+ przygoda z lemonia sie jeszcze chwile potoczy. ale juz za 2 moze 3 tygodnie ruszam z nowym pamietniczkiem szczaueczka
BA+ON Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 dodaje to czego zabraklo ostatnio lk lk mysle ze dobije do 75 dni flo i koniec c+ ta za to idzie dzis do ciemni na lisciach trichy bursztynowe dlatego dam jej moment ta juz usycha bo i wody celowo nie daje juz power kush dogorewa za jakies 2 dni bedzie znana waga sucha mam wrazenie ze jakos duzo czasu mi to wszystko zajelo albo to moja niecierpliwa natura przemawia lada dzien zamawiam nowe geny takze z poczatkiem maja jedziemy odnowa. z nowymi pomyslami wnioskami i jak by nie bylo doswiadczeniem jołłł
BA+ON Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 33% pamietnika skonczone wyliczylem 7 g power kusha wynik smieszny ale tlumacze sobie to 2 L doniczka i ze jakosc nie ilosc sie liczy mocny zapaszek i indyjkowa faza najwiecej trichomow z calego ogrodka zaczelo sie dramatycznie po zjedzeniu przez kota potem przygody z pH wody az po hermienie po zmianie swiatla napewno jeszcze zagosci w moim ogrodku tymbardziej ze mam jeszcze te pestki tyleze teraz juz w wiekszej donicy polecam bardzo smaczna
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 daj no kawalek wypas planty mysle ze zobacze cos jeszcze ciekawego u ciebie
BA+ON Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 niebylo latwo ale jest pieknie z krytycznym genem narazie sie nie rozstaje ale juz nie w czystej postaci a mixie do zobaczenia w nastepnym grow bedzie pozdro
BA+ON Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no to konczymy na poczatku zycia zjedzona przez kota zaraz nad pierwszym pietrem i z zadziwiajaco malumi korzeniami (obwiniam przypadkowy zly fenotyp) zdecydowana roznica byla u pozostalych roslin przesiadka do docelowych sami widzicie ze malo korzeni po harvescie lada dzien wyedytuje posta o wage sucha i cos o aromacie 3majta sie!
BA+ON Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 spodziewalem sie czegos wiecej jesli chodzi o aromat no ale roznica jest i to wyrazna choc ja bym tego lemonkowym smaczkiem nie nazwal waga to 5 g z Lemon Kusha a wiec smiech no ale te korzenie nie mogly dac wiecej. Power Kush najwiekszy zabijaka kanapowiec Critical+ najwyzej wznoszacy (kulminacyjny moment haju naprawde kozacki) Lemon Kush naj aromatyczniejszy choc fazka przecietna Oficjalny koniec. dzieki za odwiedziny komenty rady mam nadzieje ze sie podobalo juz niedlugo zapraszam na nastepny grow z fartem!
Recommended Posts