uciulanygiecik Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 jupijajej! wreszcie troche porzadniejsze foty udalo mi sie zrobic dziś mamy 56 dzień flo i wygląda to nastepujaco. c99 x spg x snack jack cataract kush cataract mix critical k x ss og mix tijuana zastanawiam sie ile im jeszcze dac zyc bo og mix ma juz prawie wszystkie pistle brazowe, a sprzetu do ogladania trchiomow niestety nie mam. ;/
uciulanygiecik Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 jupijajej! zainteresowanie moim pamietnikiem jest tak niesamowite ze juz nie wiem co mam pisac heheh we wtorek rano zrobilem dziewczyna flusha i poobrywalem wieksze liscie. mialy tak postac tydzien ale wilgotnosc w boksie skoczyla do 90% i tak sie ciagle utrzymywala, wiec w obawie przed plesnia w piatek rano laski zakonczyly swoj zywot. troche szkoda bo tylko jedna byla tak naprawde gotowa do scinki. tijuana powinna wedlug producetna kwitnac 10 tyg a kwitla troche ponad 9. wiec spokojnie jeszcze tydzien albo i dwa mogla postac no ale trudno, 87 dni zajela cala uprawa 64 dni od pokazania preflowerow pierwszy tydzien fotoperiod 24/0 c99 x spg x snack jack cataract kush cataract mix critical k x ss OG mix tu cos sie zamotalem i nie cyknalem fot po obraniu tijuana suszarniobox a tak sie korzenie prezentowaly za pare dni zrobie ostatniego upka z informacja ile wyszlo a do tego czasu mam do was pytanie - ile wyjdzie? jak ktos trafi z dokladnoscia do 5 g to ma ode mnie mala niespodzianke
Green Manalishi Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Eee tam.Nie narzekaj bo bardzo ładnie ci to wyszło.Jak nie liczyć łodyg to 180 będziesz miał(chyba że chcesz to na wiór suszyć)
lgorek Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 ja nie będę pisał o wyniku bo będzie dobry, bardziej patrze na doniczki gdzie widać że korzenie nie są przerośnięte przez co wg mnie spokojnie można zastosować mniejsze doniczki następnym razem.
Recommended Posts