uciulanygiecik Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 a na tym strychu to masz takie fajne warunki ze nic sie z roslina zlego nie dzieje? przeciez teraz to wogole praktycznie slonca nie ma, no chyba ze mieszkasz w californi
lgorek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Super Lemon Haze jest już na stacenie jedynie patrze kiedy zacznie kwitnąć, co do strychu, to ma on dwa duże okna na samym roku budynku, przez co od samego rana do wieczora jest tam jasno.
rollnik Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Przypomina mi się historia, kiedy miałem C'99 x SSH cała uprawa zajęła mi pół roku albo więcej . Jak to u haze - dłuuuugie flo, a zaindukowanie jego też trochę trwało. Ważne jest tu jak największe zaciemnienie - ja miałem problem z tym i musiałem poprawić pułapki na światło z zewnątrz. Sprawę utrudniało mi też to, że rośliny miały ustawioną noc w ciągu dnia (sytuacja mnie zmusiła). Piszesz: co do strychu, to ma on dwa duże okna na samym roku budynku, przez co od samego rana do wieczora jest tam jasno. Może u Ciebie jest podobny problem? Czasem też nadmiar azotu utrzymuje krzaki na wegu.
lgorek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Dzień 64 od startu, oraz 46 od przełączenia na FLO i jak widać brak jest jakichkolwiek oznak kwitnięcia. Roślina wygląda tak ponieważ była troszkę przesuszona teraz została podlana, może przetrwa zimie i zakwitnie. Tak więc uwaga na Super Lemon Haze od GreenHouse ponieważ jak widać mija 7 tydzień od przełączenia i brak kwiatków
JapkoDre Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Korba jakąs. Człowiek może się wkurw.... 24tyg coś kwitło? Ja pierd..... masakra
uciulanygiecik Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 trzymam za nia kciuki zeby przetrwala i na wiosne poleciala na outa a w pazdzierniku byla 5 metrowym drzewem tylko juz chociaz w polowie flo heheheh
lgorek Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Znalazłem zdjęcia z SLH Dzień 75 - 57 dni od przełączenia na flo i dalej kwiatów brak, dlatego w tym samym dniu porzedł do kosza. Przecież 60dni to cała uprawa automata a nie przełączenia na flo. Temat można zamknąć
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 o kurzasz twarz tyle czasu i nie zakwitł jestem w szoku szkoda trochę twojego czasu ale skąd mogłeś wiedzieć że tak się to skończy ale projekcik zajebisty za co szacun z mojej strony
Recommended Posts