Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Super Lemon Haze jest już na stacenie jedynie patrze kiedy zacznie kwitnąć, co do strychu, to ma on dwa duże okna na samym roku budynku, przez co od samego rana do wieczora jest tam jasno.

Opublikowano

Przypomina mi się historia, kiedy miałem C'99 x SSH cała uprawa zajęła mi pół roku albo więcej :laugh: . Jak to u haze - dłuuuugie flo, a zaindukowanie jego też trochę trwało. Ważne jest tu jak największe zaciemnienie - ja miałem problem z tym i musiałem poprawić pułapki na światło z zewnątrz. Sprawę utrudniało mi też to, że rośliny miały ustawioną noc w ciągu dnia (sytuacja mnie zmusiła).

Piszesz:

co do strychu, to ma on dwa duże okna na samym roku budynku, przez co od samego rana do wieczora jest tam jasno.

Może u Ciebie jest podobny problem? Czasem też nadmiar azotu utrzymuje krzaki na wegu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień 64 od startu, oraz 46 od przełączenia na FLO i jak widać brak jest jakichkolwiek oznak kwitnięcia. Roślina wygląda tak ponieważ była troszkę przesuszona teraz została podlana, może przetrwa zimie i zakwitnie.

Slh 64 (1)

Slh 64 (2)

Slh 64 (3)

Slh 64 (4)

Slh 64 (5)

Tak więc uwaga na Super Lemon Haze od GreenHouse ponieważ jak widać mija 7 tydzień od przełączenia i brak kwiatków :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Znalazłem zdjęcia z SLH

Dzień 75 - 57 dni od przełączenia na flo i dalej kwiatów brak, dlatego w tym samym dniu porzedł do kosza. Przecież 60dni to cała uprawa automata a nie przełączenia na flo. 

Temat można zamknąć

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+