digger Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 14.09.12 pesti wrzucone na wacik 10sztukpo 24h wystrzelilo 9nastepne 24 h przelucone do malych podsowpo 7 dniach wlozone do boxa swiatlo 24hcaly proces woda ph 6.2 i rhizotonik co 2 dzienziemia firmy canna terra profesional plusair potsy 15ltemp.24-26stopniwilgotność 40%box 120/120/180cmwentylacja 180m3/h wrzut. 320m3/h wyciag i maly mieszajacycala wentylaja podpieta do czujnika temperatury smscomświatło 600wdzis dodalem pierwsze fotki1.10.12
lgorek Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 roślinka bardzo ładnie wygląda, co do żółknięcia jest to narazie bardzo znikome i może nic nie oznaczać.
digger Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 myslisz ze jest juz pora zeby dodac nawoz ma ziemie canna terra pofesional plus czy raczej zaczekac jedno jest pewne musi do swiat zniknac
lgorek Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 nawozić powinno się od około 3tygodnia tak przynajmniej ja robiłem. U ciebie mają prawie 2 tygodnie, tak wiec nawóz zapodaj w następny piątek.
uciulanygiecik Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 ja bym juz dal polowiczna dawke nawozu. nie ma co czekac az bardziej zzolknie. chociaz nie napisales nic o to czym podlewasz, w sensie ph. jak mowisz ze do swiat musisz sie wyrobic to ja na Twoim miejscu juz bym przelaczal fp na 12/12. przyjmij sobie 2 tyg na indukcje, 8 tyg flo to juz masz lekko ponad 2 miechy. plus zostanie Ci pare dni zapasu na ewentualne suszenie albo potrzymanie dluzej.
digger Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 ja bym juz dal polowiczna dawke nawozu. nie ma co czekac az bardziej zzolknie. chociaz nie napisales nic o to czym podlewasz, w sensie ph. jak mowisz ze do swiat musisz sie wyrobic to ja na Twoim miejscu juz bym przelaczal fp na 12/12. przyjmij sobie 2 tyg na indukcje, 8 tyg flo to juz masz lekko ponad 2 miechy. plus zostanie Ci pare dni zapasu na ewentualne suszenie albo potrzymanie dluzej. podlewam kranowka odstana 2 dni z ukozeniaczem i obnizam ph do 6.2 mam ph i ec miernik do obnizania ph uzywam ph down
lgorek Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 jak podlewasz karnówką to odstaw ją przynajmniej na 24godziny, a najlepiej na 48 po tym czasie sprawdz ph i dodaj nawozy. Ph może się ustabilizować i będzie trochę inne jak zaraz po nalaniu.
digger Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 chlopaki co wy piszecie jakie nawozy do ch**a , czy ktos z was potrafi czytac ze zrozumieniam , popatrzcie jaka ziemie uzywa ,chcecie chlopakowi spalic kwiatki, od nadmiaru nawozow nie bedzie mial wiekszych i silniejszych roslin tylko odwrotnie, do tej ziemi tylko i wylacznie jakies buds booster i nic wiecej, chyba ze serio jakas glodna roslinka bedzie to opierdoli cale papu z tej ziemi ale ja takiej jeszcze nie widzialem na oczy , w tej ziemi mozna sadzic bez problemow od sionka po kose , choc dla sionka troszke za mocne ma ec ,ale rosliny jakos daja rade , choc proces troszke wzrostu kuleje bo jednak korzonki cos tam popala, dlatego warto stosowac jakas ziemie jalowa na poczatek grow, , znam ludzi co w tej ziemi sadzili cale uprawy nie majac ani jednej butelki nawozow i z hps 200 sciagali po 150 g suszu, jak cos sie dzieje z kwiatkami jakies przebarwienia to na bank nie brak papu tylko problem z ph ale ph wody mam w normie 6.2 wczoraj dodalem mala dawke nawozu na vega zobaczymy co sie stanie mam nadzieje ze nie popali na flo posiadam cannazym canna boost acceleator terra flora pk13 14 flush na koniec myslisz ze to wystarczy planuje dodawac wedlog rozpiski canny dzieki sliczne za odpowiedzi
digger Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 06.10.12 zmienilem swiatlo 12/12 dodalem nawoz canna terra vega 19ml na 5l wody zhizotonic 10ml /5l wody cannazym 12,5ml /5l wody podlewam 500ml na kwiatka 07.10.12 dodalem fotki
digger Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 09.10.12 pierwsze lst niepokoja mnie te zolte i odbarwione usychajace liscie mam nadzieje ze to nie zaszkodzi moim kwiatom
Recommended Posts