maliness Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Po spaleniu ok. 5-7g na wewnętrznej spirali zbiera się brązowy, przezroczysty olej. Co to za płyn? Olejek z konopii? Czy czyste THC? Nie wiem jak opalić tę lufkę, więc nie mogę na razie sprawdzić. Gotowałam ją w mleku, ale po wypiciu mleka zapaliłam, więc nie wiem po czym był haj. Cytuj
Kushownik Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Posiadam od niedawna Iolite vaporizer i tez sie osadza na rurce od ustnika z tego co widze dosyc mocno spalilem jakies 7g tez ale nie wiem co to jest nie ma zapachu i nie do opalenia z plastiku ;p chyba ze po 20g przeciagne kora i sprawdze Cytuj
dr LSP Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 to co się osadza nadaje się do palenia... tzn zawiera thc ale czy smakuje dobrze... tego nie wiem.. :/ jak spróbujecie dajce znać Cytuj
punishermp Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 ja przepycham zawsze:D raz z takiej lufki zezlaznej jak przepchalem to wyszedl mi taki walec 7 cm zostawilem na dzien zeby sie wysuszylo zmniejszylo sie owiele jedno bongo mialem ale jak zapalilem to mialem abbe fatime Cytuj
PanJan Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 to co się osadza na lufkach to największe gó**o do palenia, owszem klepie, ale jest bardzo niezdrowe, jak nie musicie to nie palcie... Cytuj
@d@ms Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 no wiesz jak sie nie ma co sie lubi a głód sie odzywa to i taki syf wystarcza żeby go zaspokoić Cytuj
zajacpl Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 no wiesz jak sie nie ma co sie lubi a głód sie odzywa to i taki syf wystarcza żeby go zaspokoić mam takiego kolege adams co grzeje szkła nawet po 0,5 g palenia co ledwo osadzone i grzeje nad kuchenka gazowa ha wiec znam takie cosale moim zdaniem osad z szkła nie smakuje zbyt dobrze Cytuj
Recommended Posts