Bbaak Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam wszystkich Odkąd pale, a pale juz 3 lata pluje flegmami z gardła, katar rowniez utrzymuje mi sie baaaaardzo dlugo. Powiedzcie czy tez tak macie? Czy to przez palenie trawki? :? Cytuj
Qbaa Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 Stary u mnie poranne odksztuszanie właśnie w takich porach jak jesień i zima to norma. O dziwo na okres wiosna lato wszystko przechodzi. U mnie w płucach to nie jest flegma a tzw alieny.. Pierwsze 30 min po pobudce to masakra. Pożniej lepiej to wygląda. Wydaje mi się, że to nie od MJ a od tytki. Cytuj
Bbaak Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Opublikowano 25 Lutego 2012 Hehe, a mialem juz z tym isc do doktorka ;P Przyznam ze rano jest masakra, najgorzej jak 30 min po przebudzeniu jestem w szkole i nie wypada chrząkać, wtedy jest niezla zwala - niestety trzeba polknąć No to coz zakupie Vapo i za jakis czas dam wam znać czy flegmy ustąpiły Bless :buch: Cytuj
Gość vove Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 Tak apropos to flegma też często jest obecna jak źle zaleczyłeś przeziębienie/grypę. Mimo, że nie masz już objawów to w organizmie dalej rozwijają się bakterię i odkrztuszasz zielono żółtą wydzielinę. Też chyba dużo zależy jak palisz, wiele osób co skarży się na takie problemy to na okrągło wali wiadra. Cytuj
upp Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 vove własne tak , ja mam tak od wiader , z lufki nie pale a za jointami nie przepadam (tytoń ;/ ) Cytuj
Gość FataMorgana M Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 palac na syzbko szuszony siuwar zauwazono zwiekszona ilosc flegmy tuz po paleniu. tak samo jak przy dluzszych maratonach. Cytuj
Gość Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Do póki odkrztuszacie to raczej nie ma powodów do obaw Baredzije martwiący może być such kaszel i niemożność oczyszczenia oskrzeli z tego wszytskligo co tam zalega.... Cytuj
Recommended Posts