Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Ilosc Plantow Na 1 Spocie

Recommended Posts

Opublikowano

tak jak w temacie, czyli ile najczesciej sadzicie w 1 miejscu, ja mam dobre miejsce problem w tym, ze rok temu zostawilem tam mnostwo smieci : doniczki z dziurkami, butelke, i do okola kazdej rosliny powbijane byly przez cala zime i wiosne kije. oczywiscie wszystko sprzatnałem ale obawiam sie ze ktos mogl tam byc i miejsce sobie zapamietac;/ ja jednak i tak tam posadze tylko nie wiem ile i tu moje pytanie ile najwiecej roslin posadziliscie w jednym miejscu i czy wytrwaly wszystkie do konca ?

Gość blancos
Opublikowano

z tym właśnie trzeba uważać !! starać się jak najczęściej ogarniać spota , bo wiadomo syf jak zawsze zostaje a to przykuwa uwagę ludzi :police: a co do sadzenia w jednym miejscu to zazwyczaj robię tak z sadzonkami a potem przenoszę tam gdzie mi trzeba

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

ja mam w przyszłym sezonie zamiar zasadzić około 30 roślin . mam dosyć dobrego spota , trudno do niego dojsc ale obawiam sie ze bedą problemy z oświetleniem ponieważ jest tam okolo 10m kwadratowych dobrze naswietlonego miejsca. martwię sie o resztę.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+