beler Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 tak jak w temacie, czyli ile najczesciej sadzicie w 1 miejscu, ja mam dobre miejsce problem w tym, ze rok temu zostawilem tam mnostwo smieci : doniczki z dziurkami, butelke, i do okola kazdej rosliny powbijane byly przez cala zime i wiosne kije. oczywiscie wszystko sprzatnałem ale obawiam sie ze ktos mogl tam byc i miejsce sobie zapamietac;/ ja jednak i tak tam posadze tylko nie wiem ile i tu moje pytanie ile najwiecej roslin posadziliscie w jednym miejscu i czy wytrwaly wszystkie do konca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CookieeTHC Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Dobry przykład problemu którego na forum nie warto rozkminiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blancos Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 z tym właśnie trzeba uważać !! starać się jak najczęściej ogarniać spota , bo wiadomo syf jak zawsze zostaje a to przykuwa uwagę ludzi a co do sadzenia w jednym miejscu to zazwyczaj robię tak z sadzonkami a potem przenoszę tam gdzie mi trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtus.. Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 ja mam w przyszłym sezonie zamiar zasadzić około 30 roślin . mam dosyć dobrego spota , trudno do niego dojsc ale obawiam sie ze bedą problemy z oświetleniem ponieważ jest tam okolo 10m kwadratowych dobrze naswietlonego miejsca. martwię sie o resztę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.