Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Makłowicz apeluje w sprawie marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

widziałem tą reklame w polsacie, niestety nie obejrzałem całej ale przed pokazaniem tego spota był jakiś terapeuta i mówił że każdemu trzeba dać szanse by się leczyć a potem puścili to więc pewnie polsat to przedstawił tak zeby leczyć tych ludzi czy coś.

Opublikowano

właśnie wczoraj na polst news poswięcili kilka minyt na wypowiedzi kilku osób(plus ten spot z Makłowiczem) odnośnie rządowej propozycji wprowadzenia odstąpienia od ścigania posiadaczy niewielkiej ilo.ści narkotyku.Ogólnie rzecz biorąc oglądałem od poczatku do końca(takie szczęscie) i nie było ani słowa o twardych dragach tylko o samej MJ i większość popierających inicjatywę (aktorzy, artyści , muzycy)wypowiadali się pozytywnie na temat nowelizacji.Redaktór wspominał coś, że sama platforma nie jest zdecydowana a pis przeciwny(morda B Kempy zdecydowanie popsuła pozytywny przekaz).Trzeba trzymać kciuki i miec nadzieje że w PO będzie dyscyplina i nowela się przbije i nastanie koniec policyjnej okupacji ziołopalaczy

Opublikowano

Inicjatywa jak najbardziej godna pochwały i poparcia, a dla Makłowicza wielki że nie bał się wystąpić w takim spocie. Obawiam się jednak że ta nowelizacja jeśli wejdzie w życie to dopiero po jesiennych wyborach parlamentarnych, bo platformersi będą bali się przepchnąć, dla wielu ludzi kontrowersyjną, zmianę w prawie. PiS i inne oszołomy zaraz by to wykorzystali w kampanii przedwyborczej, zaczęli by mówić że Tusk i reszta to narkomanii uchwalający prawo korzystne dla ludzi im podobnych, czytaj innych narkomanów. :peace:

Opublikowano

Mamy kilku katolickich rycerzyków z Pis w sejmie.Są to ludzie czerpiący swoją wiedzę z średniowiecza, mają zakute łby i ich artgumenty są prostackie do bólu.Niestety...

Opublikowano
Nasz wspólny apel przynosi pierwsze efekty - sejmowa Komisja Sprawiedliwości zatwierdziła dziś nowelizację ustawy. Teraz czekamy na ruch Marszałka Schetyny, który wyznacza datę głosowania!

News z facebucha :zbakany:

Opublikowano

dzisiaj ok godziny 10 na TVP3 był program właśnie o tym temacie. Wypowiadało się dwóch artystów i prezenter programu, który też o dziwo przyznał im rację, że prawo w Polsce jest zdecydowanie za bardzo surowe. Ten program poprzedzał właśnie tą reklamę. Widać nawet w TVP to puszczają i mam nadzieje ze bedą dalej, ale w lepszych godzinach

Opublikowano

Miło mi przyznać iż jestem zszokowany że po zimie milczenia nareszcie sie coś ruszło. Co raz wiecej osób zaczyna otwarcie rozmawiac na ten temat i bardzo dobrze....

Mam nadzieje że wyjdzie coś z tego

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+