Siemanko 👊
Dzisiaj po oglądałem sobie trichomy i jeszcze im trochę zostało do pełnej dojrzałości. Do tego zrobiłem małą defoliacje dlatego bo od środka topów w dół były pozasłaniane liśćmi wiatrakowy mi i nie docierało tam światło i było widać że topy w tych miejscach są słabiej rozwinięte. I Sundea Driver od razu pokazała świeże pustkę tam gdzie wcześniej światło nie dochodziło 😉👍 a topy zaczęły się wypełniać, robota wykonana perfekt 👍😉
VID_20251005_114145.mp4
Wiesz co teraz tak na nie patrzę i jak to jedynasto dzień to za wiele z tego nie będzie i raczej szkoda na to czasu. I jak przyjdą ci nowe pestki to ja bym je zastąpił na twoimi miejscu nowymi. A to dlatego że to będą jakieś karły i nawet jak coś urośnie to będzie to mało i hukowy luźny temat😉 a do tego te nowe rośliny będą dostawać po dupie przez te karły bo będą zabierać im miejsce i światło. Tak że musisz pomyśleć 🤔
No tu się zgodzę z tymi pestkami od Royal Queen Seeds i tą uprawą co teraz kwitnie jest od nich i szału nie ma, a ostatnie automaty od nich to kibel straszny! I tak weź to wypierdol i posadz coś nowego
Recommended Posts