Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano
Najlepiej jakby kazdy napisal swoja historie, jak zaczal, co mu to daje, jak sie po tym czuje, czy skrzywdzil kogos itd. :wink:

Popieram kolegę. Zróbmy coś w rodzaju pamiętnika, niech każdy napisze coś od siebie, co mu to daje, dlaczego spróbował, jakie ą pozytywy, a jakie minusy.

Pomysł genialny. Popieram i jestem gotowy wspomagać ile dam radę :D

• Replies 203
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
Proponuje troche optymizmu :D

ja tylko szukam dziury w podziurawionym :D

oczywiście mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, lecz nie nastawiałbym się na międzynarodowy sukces i coffeeshopy na każdym rogu za tydzień ;)

:peace:

Opublikowano

Popieram pomysl i takze chetnie przylaczyl bym sie do tego projektu. A moze by tak napisac ksiazke z perspektywy palacza, opisac przygody jednej osoby,niekoniecznie prawdziwe, cos jak utwory pt. "pamietnik narkomana" itp. Mysle ze taka ksiazka bylaby lepsza w odbiorze dla zwyklego czytelnika,niz zlepek informacji napisanych naukowym jezykiem. No i jeszcze tytul. Dobry by byl taki ktory zaciekawil by osobe ktora spojrzy na ta ksiazke, na tytul akurat nie mam pomyslu,ale chodzi mi o to zeby czlowiek ktory przeczyta tytul nie pomysli ze jest to ksiazka wychwalajaca marihuane, ale ksiazka ktora jest ciekawa opowiescia o zyciu pewnej osoby. Mam nadzieje ze zrozumieliscie o czym mowie, wiecie przygody z dilerami,przesladowania przez policje, przypaly znajomych z krzakami,smieszne fazy po trawie i wiele innych rzeczy jakie palenie za soba niesie. Troche to chaotycznie napisane,ale mam nadzieje ze podsune komus jakis ciekawy pomysl. I w razie czego ja tez jestem chetny do napisania kilku stron lub wiecej jesli bedzie taka potrzeba :blant:

Opublikowano

pnk1977 tez dobry pomysl :) gratuluje :D a tytuł do tego "MJ wróc" nie troche do Lessy podobne :D nie no na powaznie to tytul cos w stylu "Życie to nie bajka..." hmm nie wiem w sumie jaki tytul :D masz racje zwyczajny odbiorca chetniej to przeczyta niz jakies notki :) ale w tekscie musi byc przesłanie takie jakie włąsnie chcemy przesłac czyli zeby ludzie zrozumieli... noo :)

ja tylko szukam dziury w podziurawionym :D

oczywiście mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, lecz nie nastawiałbym się na międzynarodowy sukces i coffeeshopy na każdym rogu za tydzień ;)

Ehh Chocby i prezydent(przepraszam za tak oficjalnie na Kaczego :D ) dzisiaj zajaral i przejrzal na oczy ze to nie jest mi wcale takie złe i jest z Konopii to nie tak Hop do legalizacji :) jestem tego swiadom ale chce podjac próbe :) i kazdy raczej na tym forum ma tego swiadomosc. Tu nie chodzi tylko o to dla mnie samo napisanie tej ksiazki wlozenia cos od siebie do niej to dla mnie sukces :):peace:

Opublikowano
ale w tekscie musi byc przesłanie takie jakie włąsnie chcemy przesłac czyli zeby ludzie zrozumieli... noo :)

Wiec dla tego ksiazka powinna byc napisana tak, zeby odbiorca mogl sie postawic w sytuacji palacza i zeby sklonila go do myslenia. Jesli udaloby sie napisac taka ksiazke,bylby to ogromny sukces :D Niech sie odezwie czlowiek ktory dal ten pomysl i niech powie co robimy, bo mozna rzucac tutaj pomyslami jeszcze duzo czasu a nic z tego nie wyniknie, trzeba ustalic jeden konkretny pomysl,podzial obowiazkow i zaczac dzialac. Jamajka.Rrz musisz zabrac glos :)

Opublikowano

Popieram, chętnie bym pomógł, jednak ostatnio mam mnóstwo na głowie i raczej nie znajdę czasu przez najbliższe parę tygodni :/

Najpierw przydałoby się ustalić konkretne działy i ogólny zarys książki....

Wyobraźnia jeszcze mi podpowiada:
Kojarzycie może ten film który zaczyna się, że koleś daje nasiona.... potem film.... a na koniec pytanie: a teraz co byś zrobił gdybyś dostał garść nasion?
I sionka przemysłówki albo i nie- jako gratis do książki :zbakany:
Można by oczywiście wymyślić jakieś oryginalniejsze rozwiązanie - takie coś moim zdaniem fajnie "scali" taką książkę...

:peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+