Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Euforia - Smoke Report

Recommended Posts

Opublikowano

Euforia
Pochodzenie-własna uprawa indoor
Zapach-słodki taki przchodzacy w pomarancz
Smak-Taki nooo ziółkowaty 
Dym-gesty,łagodny dla gardła
Moc-8/10
Spalone 2 lufki przed filmem

Na poczatku zawias,jakis 15 min siedzialem bez ruchu i jak sie ruszalem to mialem uczucie ze cos mi miazdzy głowe. Potem przyszedł czas na bardzo przyjemne rozkminki,kazdy nawet najbardziej idiotyczny pomysl wydawał sie genialny. Film ktory ogladalem w gole mnie nie obchodził,sciany byly duzo ciekawsze. Po nazwei spodziewalem sie smiechawy ze wszystkiego,ale dobre i to.

Podsumowujac-bardzo dobre ziółko by wyjsc do kina,do muzeum czy na jakies miejskie
imprezy :peace:

ocena 8/10

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Dzięki uprzejmości znajomego też mam akurat teraz przyjemność palić euforię. Powiem że towar jest zajebiście mocny. Jeden dobry buch naprawdę zniewala. Po spaleniu dwóch lufek jak się przejrzałem w lustrze oczy miałem jak wampir :) Faza wchodzi trochę z opóźnieniem co może okazać się zgubne bo palisz buszka potem drugiego i trzeciego bo nie klepie za bardzo a po 3 min nie bardzo wiesz gdzie jesteś :) Nie polecanm raczej tego palenia na jakieś wyjście do kina czy z laską do kawiarni, byłem ostatnio po nim w kinie i z filmu nie za dużo pamiętam :D

Ogólna ocena 8/10

• 1 rok później...
Opublikowano

Euforia - pochodzenie f2 od Eruila
Moc 6.5/10 (może dlatego że nie doszła w pełni)
Smak 8/10
Zapach 8/10
Wygląd 7/10

Euforia była znacznie mniej zamulona od odmianek jakie dotychczas paliłem, dym lajtowo wchodził, smaczek ciężko sprecyzować, ale była dobra :ganja: Wiksa była kreatywna, sporo pomysłow, fajne kminy i te zawiechy... eh Ten sorcik był typowo odmulony, towarzyski i na wyprawy, bo po mocnych indyjkach to nawet do sklepu ciężko dojść

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Euforia to jedno z lepszych peleń miałem okazję próbować w coffiku.

Moc 9/10

Smak 7/10 (trąciło szybkim curringiem)

Zapach 7/10 nie lubie anyżku

Wygląd 10/10

Topy jak skała twarde tłuste i klejące.

Moc zaskakuje nawet doświadczonego palacza. Na pewno pozycja obowiązkowa dla growera.

Jedno z najlepszych paleń jakie używałem.

Niestety high siada na ciało ale WARTOO

• 1 rok później...
Opublikowano

moc : daje 10/10 a może nawet 10.5 nigdy chyba się bardziej nie upaliłem po 2 buchach średniego kalibru :)

faza: daje 8/10    na drugi dzień nawet nie pamiętałem jak do domu wróciłem, ale jeżeli chodzi o dobre strony to nie zamula i nawet nie miałem sucho w ryju.

dym: 9/10       taki raczej bez smakowy, ale chociaż w gardło nie gryzł

wydajność: 9/10    może nie było zadziwiająco dużo buchów z jednej fifki, ale chociaż to co wyglądało jak pucha miało jeszcze w sobie średniego bucha. :)

ogólnie rzecz biorąc nie mieszałbym jej z alkoholem we wszelkiej postaci, lecz da się jakoś wytrzymać na lekkiej fazie :D Ta odmiana jest odzwierciedleniem tego co właśnie szukałem w tego typu używce :) Zapamiętam to już chyba na całe życie, a nie mam za dużo do pamiętania :D Polecam na wszelkie zgromadzenia typu grill, mecz lub picie pod sklepem :D (nie dotyczy zgromadzeń PZPN'u)