pitek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ktore z nizej wymienionych odmian polecicie na out w PL, czy wszystkie dojda? 1. Passion#1 x Purple Power 2. Sativa Spirit 3. Kali Mist 4. Sweet Edi 5. Lemon Skunk
cheton Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 1 i 4 powinny spokojnie dojsc.Sativa Spirit to watpliwa sprawa, tak jak Kali Mist.Mioga dojsc, ale nie musza.Co do Lemon Skunka, to jesli chodzi Ci o LS z greenhouse, watpie, zeby dozedl, jesli natomiast masz na mysli auto Lemon Skunk, to ten dojdzie bez problemu.
wilczek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 a jak myslice w naszym polskim klimacie dojdzie purple #1 ? ?
Gumber Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Sadził ktoś lub palił Swiss Mix? Bo znalazłem, a i cena kusząca.Proszę o opinie.
cheton Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 wilczek, wielu osobom dochodzila ta odmiana. Gumber Swiss Mix, to mix roznych outdoorowych odmian nadajacych sie pod nasz klimat.Wiele osob uprawialo i palilo ziolo z tych pestek, jednak nie mozna powiedziec czy mocne palenie z tego bedzie, bo zalezy na jaka pestke(odmiane) trafisz.
ojciec Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 W dniu 29.11.2009 o 16:00, badgrass napisał(a): Mam pytanie: jakie odmiany indica będą wbijały najmocniej w fotel. Chodzi o działanie stone, psychodeliczne trochę no i ciężka bania żeby była Po prostu ma miażdżyć do parteru Strong berry AKseeds
Cath Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 A nada się ten strong berry pod nasz klimat? Znacie coś mocno usypiającego na out? Może Passion wystarczająco uwala? Akurat mam jego nasionka. Nie lubię indyjek, ale szukam odmianki z której mógłbym sporządzić skuteczną naleweczkę nasenną, planuję dodać jeszcze chmielu i tym podobnych ziółek. EDIT: Thx cheton za odpowiedź, chociaż tyle to i ja wiem hehe.
cheton Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Strong berry pod nasz klimat napewno sie nie nadaje.A jesli chcesz cos usypiajacego, to wiadomo-indyja.Skoro masz nasiona P#1, to sadz.
John Doe Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Polećcie jakąś najmocniejszą odmianę do boxa, która dostanę w jakimś polskim seedbanku . Najlepiej Femi
fre Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam!! Mógłby mi ktoś powiedzieć czy są nasiona Lemon Skunk x Ak47 Automatic w wersji feminizowanej? Chciałbym też wiedzieć czy są inne powiązania skunka z automatami(też femi)? Z góry dziękuję i przepraszam, że się wepchałem Pozdrawiam ____ Znalazłem 5 niasion lemon skunk auto femi za 180zł jednak nie stać mnie na takie rozwiązanie. Jeśli ktoś znajdzie coś podobnego proszę o podanie linku.
Recommended Posts