Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Dobre gry to to co lubię najbardziej :D. Miało być na PC, ale ja gram na konsolach :P.

Na fazę polecam takie pewnie mało większości znane REZ :D. Jak sie człowiek wczuje, to masakra, polecam obadać na yt, ale to nie ten efekt. Konieczne dobre audio :D. Gra na konsolach, na PC mozna z emu Dreamcasta próbować :).

Ostatnio wbiło mnie w fotel demo God Of War 3

Muszę dorwać pełną wersję, która robi dużo większe wrażenie. Normalnie ruszajacy sie obraz jak sie w to gra na fazie :). Chodzący i niszczący tytani w tle, starożytna Grecja, bajka :D.

Sonic Adventure 2 w multi na Dreamcaście to masakrator xD Z kumplami jak na bani kiedyś graliśmy, to jeden załapał fazę, ze jest w grze i że to on biegnie, a nie Sonic xD

Mógłbym tak wymieniać bez przerwy ;p

• Replies 208
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Hooooowaaaa Just Causee 2 daje nieprawdopodbna radosc z gry... To co Rico potrafi ... a zreszta latwiej byloby wymienic czego nie potrafi xD

Ogromny świat, miodna grafika i ogólny rozpierdol... czegóż chciec wiecej

Opublikowano

Nie pisać tu, że ja wole 1.6, a Source'a to nie bo coś tam. Jest temat od 1.6 i od CS:S, więc o co chodzi? Ktoś woli strzelać do kwadratowych łbów, to niech sobie strzela, ja tam wolę Source'a, bo jednak lepiej odzwierciedla realia moim zdaniem.

Opublikowano

Dosyć ciekawa gierka szkoda tylko że nie można na pare dni pod rząd podlać itd. gram 20 dni i sie nie znudzila jeszcze bo wsumie ogarniecie wszystkiego zajmuje 5 min dziennie. W sprawie konkursu to dobry pomysł tylko żeby takie same odmiany dać

• 3 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+