Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

W takim razie mają dowody na to ze jaraliście może być za to następna sprawa karna.

• Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Maksym69, daliście dupy po całości chłopaki. A ty szczególnie- wjebać ziomków, że to ich a samemu próbować się wybielić, mimo że wspólnie paliliśmy.. zachowanie godne kurrwy- czekaj, aż to na osiedle wypłynie...

Opublikowano

A jak sędzia zacznie cię wzywać na rozprawę to dowiedz się gdzie mieszka i idź tak o 2:00 się z nim rozprawić. Ma pewnie jakiś śmieszny pistolecik ale ogólnie to są cieniasy i cykory. I służalczyki tego systemu i władzy przy korycie.

Opublikowano

DeviLTHC To ja ;/ tylko stracilem login i haslo wczsie zmieniania maila

Maksym69 Brawo dla ciebie... A po drugie po h*j sprzedales dilera ?? I tak za to nie zmniejsza wam wyrokow... Przerazaja mnie tacy ludzie... Po co wogole palicie jezeli wiecie ze przy takiej sytuacji sie sprzedacie . nie nauczyli was ze jak od kogos kupujesz to mowisz ze nie wiesz kim on jest albo wkrecasz takie walki jak ja...

Opublikowano
W takim razie mają dowody na to ze jaraliście może być za to następna sprawa karna.

Juz tam jeden przeciez dostal za posiadanie 8 miesiecy na 3 lata

Opublikowano

witam

mam pewien problem poniewaz u mnie na osiedlu zawineli typa z ktorym jakos powiazania nie mam za duzego, lecz on wysypal typka od ktorego niekiedy cos bralem i tu jest pytanie czy w sytuacji kiedy on sypnie mnie z ucha ze od niego cos bralem powinienem spodziewac sie wjazdu na chate?? co najlepiej robic w tej sytuacji wypierac sie czy przyznawac sie do wszystkiego, dodam ze moj numer telefonu z ktorego sie zawsze kontaktowalem jest juz w smietniku, telefon wyczyszczony i z nowym numerem a z typem znalem sie z imienia i nic w sumie wiecej, co robic w razie przypału?? i czy za kupowanie tez bede brane tak samo pod uwage jak posiadanie ??

Opublikowano

mi testów nie robili zresztą nie było co robić hehe bo było po mnie widać :P spytali tylko czy nie jestem za bardzo naćpany i czy dam rade złożyć zeznania :P a najsmieszniejsze było to że obserwowali miejscówke gdzie mnie złapali czy przypadkiem po coś nie wróce hehe cfaniaki :D oni nie są tacy głupi tylko mają taką opinie :P

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+