majkiel91 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 może i nie bajka ale polecam obejrzeć na bani xd Ziomek po pigułach
coolboy Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Witam, napotkałem fajny film przedstawiający technikę uprawy. Może komuś pomoże, ja napewno wprowadziłem kilka ulepszeń do mojej uprawy dzięki filmom z netu.tytuły filmów (można znaleźć w sieci)Introduction To Indoor Cannabis Cultivation!Jak ktoś ma jakiś ulubiony, ciekawy film to wrzucajcie. Ja od czasu do czasu coś jeszcze dodam, bo już kilka oglądałem o tematyce medycznej, ciekawe sprawy.Fajna jeszcze jest seria American Weed.pozdro
Kushownik Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 amatorzy w konopiach dobry film ale pewnie oglądałeś
coolboy Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Nie widzialem i nie moge znalezc takiego tytulu. Mozesz zapodac? Jeszcze ciekawy film ku przestrodze "cannabis what's the harm". Uwazam ze konopie ponizej pelnoletnosci nie powinny byc stosowane. Do dzialaczy wyzwolenia konopii, STAWIAJMY NA EDUKACJE"
Kushownik Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Amatorzy-w-konopiach-Homegrown-1998-Lektor-PLzarejestruj się lub połącz sięz fb rozpal bongo połóż się i oglądaj hehe
Green Manalishi Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 A ja polecam ten film.Przyjemnie się ogląda.../admin - link wygasł/
tynku Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 dokument nakrecony przez Chanel4 Up In Smoke
Norbi Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Film "Marley" - to realizowana przez sześć lat opowieść o życiu i twórczości legendarnego muzyka, rewolucjonisty i legendy Boba Marleya, głównego propagatora i najsłynniejszego przedstawiciela muzyki reggae. Historia muzyka, w stworzonym przy udziale rodziny Marleya obrazie, jest podróżą do czasu i miejsc z życia artysty. Marley powraca do nas w często kontrowersyjnych wspomnieniach najbliższych. Film sięga także do rzadkich nagrań koncertowych.Nowy dokument z 2012 roku
Macky Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Evil Bong Evil Bong II: King Bong Stone Bros
caze22 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 No to ja polece wam ,,Atlas w chmurach" naprawde dobry film jak człowiek jest przyjemnie porobiony. Film wielowątkowy. Ogólnie bardzo ciekawy o czym świadczą pozytywne oceny na stronkach typu filmwe**.
Recommended Posts