Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano
yyy poprostu wyrwij męszczaki :joint::joint::joint:

Tylko, że będę chciał zostawić np. jednego faceta i zapylić roślinę żeńską, żeby troszkę było pestek :)

Trzeba myśleć o przyszłości :P

Opublikowano

No to zanim zacznie pylic men zetnij go i susz jak bedziesz go suszyl to zaczna sie otwierac jajka i wtedy zbierz pylek i zapyl roslinke :) troche to ryzykowne bo jak sie spoznisz to masz wszystkie krzaki zapylone ale mozesz tez znalezc innego spota tylko np na 2 roslinki albo 3 napewo wtedy wyjdzie jeden men i babka :) i zapyl Powodzenia napewno cos wykminisz

Opublikowano

Witam.Mam pytanie czy jesli posadze diesel-ryder w maju na pcozatku dojdzie on w lipcu albo w polowie lipca na oucie?czy trzeba stosowac treningi itp,prosze o wszelkie informacje na temat tego gatunku chodowanego na oucie, porady itp, bede nie samowicie wdzieczny :) Jestem poczatkuajcy. :peace:

Oczywiscie naisonka to beda automaty,z tego co mi wiadomo :)

Opublikowano

Karo_ Diesel Ryder posadzony na początku maja dojdzie ci spokojnie w lipcu. Przy krzaczkach z autoflo nie stosuje się żadnego treningu, niech rośnie w spokoju. Użyj tylko dobrego nawozu, od razu takiego na kwitnięcie bo te rośliny praktycznie rezygnują z fazy wegetatywnej. Przygotuj też dobre podłoże i zabezpiecz przed szkodnikami, a będziesz cieszył się ze świetnego palenia na wakacje :D

Opublikowano

Dzieki Jamaican.prosilbym jeszcze o informacje dosiwdoczonych ktorzy bawili sie z DR, oraz wiodomo ze najpierw do wykielkowania rosliny w domku,ale ile ona ma rosnac sobie w domu przed rzutem na dwor?jaki nawoz Waszym zdaniem jest najlepszy,i ogolnie o wszystkim,oraz o nawozeniu.czy nawoz rozpuszczalny,plynny,w granulkach?,podlewanie an oucie, oraz o treningach bo odpowiedzi ktore zostale mi udzielone byly troszki podzielone,oraz o przycinaniu.Od kolyski,az po spalenie :)

Dziekuje z Gory.

Pozdrawiam Karol.

Opublikowano

Czyli tak.zaczac w kwietniu pod koniec, i zeby na maj juz byly kotowe na wysadzenie na dwor?to dzieki ze mi powiedziales jaki trening na outa.a czy jak bedzie rosla w domu to przed posadzeniem na dwor, stosowac LST?to na oucie w ogole nie stosowac FIM??

Przepraszam ze Was tak zasypuje pytaniami.

Opublikowano

Mhm rozumiem,a czy nie stosoowanie FIM ma jakis wplyw na moc ??czy nie??bo mysle ze bede mial miejscowke ze jak sloneczko wstanie to bedzie grzac do zachodu. :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+