Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Automat to automat, dojda spokojnie pesteczki. Ale raczej beda juz na nowy sezon bo ich w tym juz nie wysadzisz ;)

Co do mojej uprawy to przesadzilem 7 krzakow z wody ;) Z nienajlepszym skutkiem bo wody prawie po lokiec wiec kopalem po omacku ;) Ale oprocz kilku urwanych korzeni, kilku zlamanych lodyg przy transporcie, bedzie dobrze :) a jak nie to jescze mam kilka automatow do wysadzenia wiec zawsze troche palenia bedzie ;)

Pozdro

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Marker, jak mamy odpowiedzieć jak pokazałes tylko szczyty? Nawet nie dałeś nic do porównania wielkości tych szczytów. Zrób normalne zdjęcie, CAŁEJ rosliny. A znając życie, jak plantujesz je na balkonie, przy takiej pogodzie to pewnie z 5g.

Opublikowano

Myślałem że może ktoś bardziej doświadczony przynajmniej jakoś ogólnie powie co to może być :D ale cóż jeśli się nie da to trudno. A może jak zacznie kwitnąć coś będzie można o niej powiedzieć??

Opublikowano

Elo.Wysadzilem sobie kilka ziarenek ktore znalazlem w paksie z ziołkiem od dila.I czy teraz jak ładnie rosną jest wielka szansa że będzie z tego dobre palonko?

Opublikowano

Ja właśnie też tak zrobiłem i kwitnie jest dziewczynką :D wszystko cacy ale zobaczymy czy będzie kopytna. Ale właściwie to ja z pytaniem tutaj bo zauważyłem że dolne liście zaczęły żółknąć w prawdzie na razie tylko 2 ale mam pewne obawy że ziemia się troszkę zakwasiła i teraz jeśli chciałbym użyć kredy to wystarczy że posypię ziemię i podleję czy ta kreda wejdzie w podłoże??? Bo kreda chyba jest najtańsza i najłatwiej dostępna więc wystarczy tylko posypać i podlać :?:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+