PoLek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Bakus a co Ci podpowiada logiczne myslenie? Zapewne to, ze jesli masz warunki, to zeby powegowac je chwile w boxie, to zawsze beda mialy latwiejszy start na oucie...
Bakus Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 OK a jakie tak światło mieć najelpiej o barwie 6500K na weg tylko ile lumenów?
7zbóż Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 myśle nad BWC a Purple Bud ? w wy co byście woleli ?
rabarbar Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Ja bym brał purple bud bo jeszcze tej odmiany nie mialem BWC nie dostaniesz femek raczej a purple bud chyba bez problemu, wiec to tez kwestia tego. Bakus - /admin - link już nie działa/ masz tu kalkulator, przlicz sobie, wiadomo ze im wiecej lumenow tym lepiej.
Bakus Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 kalkulatora nie potrzebuje bo wiem tylko myślałem że jak są małę rośliny to potrzebują mniej ale ok
luxus Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Witam! Chiałem się zapytać o jedną rzecz: Jeśli zacznę podlewać stymulatorami kwitnienia rośline(chodzi mi tutaj o firme ATAMI) która zaczęła kwitnąć( do tego nawozy na kwitnienie), to roślina bardziej napuchnie przez te stymulatory czy szybciej dojrzeje? Czy podlewanie stymualtorami kwitnienia spowoduje taki efekt że kwiatostany będą mniejsze, ale dojrzeją? Dziękuję i pozdrawiam!
7zbóż Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Siemanko, co powiecie o Big Bud XXl ? dojdzie u nas czy nie za bardzo ?
luxus Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Nie ma szans, aby doszedł... niestety. Ponawiam pytanie , jest to dla mnie ważne Jeśli zacznę podlewać stymulatorami kwitnienia rośline(chodzi mi tutaj o firme ATAMI) która zaczęła kwitnąć( do tego nawozy na kwitnienie), to roślina bardziej napuchnie przez te stymulatory czy szybciej dojrzeje?Czy podlewanie stymualtorami kwitnienia spowoduje taki efekt że kwiatostany będą mniejsze, ale dojrzeją? Dziękuję i pozdrawiam!
Jędrzej_Jestem Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Shaman, passion#1, easy sativa, bwc, i pestki od paka na test (raczej nei dojda):mlXam hy pro shbXmlXam hy pro ak47XmlXam hy pro
Recommended Posts