PoLek Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Najlepiej wybierz sie do jakiegos wiekszego sklepu z dosc duzym dzialem ogrodniczym. Wtedy znajdziesz multum roznych nawozow w przystepnej cenie. Szukajac patrz glowine na stosunek NPK ( azot, fosfor, potas ), ale tez i nie badz obojetny na mikroskladniki. Odpowiednie na flo to duza ilosc pk, ale i azot jest potrzebny, tylko w mniejszych ilosciach. Gdzies czytalem ze optymalne jest 4:8:8, ale tez rozne zrodla roznie podaja. Ja np stosowalem ostatnio 3:5:7 i bylem zadowolony z efektow. Takze wyprawa na ogrodniczy i przegladaj npk. A do 10zl znajdziesz ogromny wybor roznych nawozow.
chudyxyz Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Elo moglibyscie mnie troche naprowadzic bo nie wiem jak dawkowac saletre amonowa czy lyzeczka na 2 litry wody nie bedzie za duzo?
bongos1 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Mój automat ostatnio wystrzelił ale liście na dole bardzo zżółkły. Roślina ma troche ponad miesiąc. Zacząć nawozić i czym? Biohomus?
afia Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 no biohumus juz dawno powinieneś lać biohumus,a jak zakwitła to nawozy na flo
Gargo THC666 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 siema przy treningu LST przy auto ucinać nie potrzebne liście które zasłaniają szczyty ?
pawlak Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 uważam że tak, sam tak robię, chociaż nie do konca na tym polega tajemnica lsttu masz artykuł LST - Low Stress Trening - Zrozumienie sztuki
Gargo THC666 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 No ja ucinałem liście przy dużych krzakach a przy af nie wiem żeby nie stresować ich
afia Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 jeszcze poczekaj,ale mi się wydaje że pierwsza to damka,a drugi men w sumie jak przybliżyłem to nic nie widać
Medicaluser Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Ładne krzaki ale jak robisz fotki to rób bardziej przy górnych szczytach bo tam najłatwiej rozpoznać płeć ja na tych fotkach akurat nic nie widzę
MeHow8 Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Jak już pojawiły się pierwsze preflowery to zacząć lać planton K?
Recommended Posts