patrol Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jutro zamawiam sionka co kupić normalne odmianki na outa czy dać sobie już spokój i kupić automaty?Jeśli auto to jakie przy małym doświadczeniu dały by największy plon?
Cielak Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja bym zamawial juz auto. Jesli chodzi o odmiany to bez znaczenia. c99, WRussian, Ak47, wedlug upodobania
patrol Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jeden pisze że dadzą radę drugi że lipa to jak tow końcu Panowie i Panie jest hm? Co by było najlepszym rozwiązaniem z największym plonem?
lampa Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 może i dadzą, ale jak dla mnie to już za późno. Bo jak teraz zaczniesz kiełkować, to roślinki będą miały naprawde krótkiego wega. Przez co prawdopodobnie dadzą maleńki plon. Oczywiście jest to tylko założenie, bo jakbyś zapewnił roślince super mega hiper warunki i do tego wybrał wczesną odmianę, to jest szansa na dobry plon. Jednak ja zdecydowanie wolałbym miec pewność, że z roślin będzie fajny plon i wybrałbym AF.
patrol Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Za wielkich umiejętności nie mam,za to miejscówka nasłoneczniona od świtu do zmierzchu nawozy zakupione sionka zamówione zobaczymy co z tego wyjdzie,a wybrałem 50szt. cindy 99(x-line) 15szt.auto jack.Zobaczymy co z tego wyjdzie o ile coś wyjdzie:)
lampa Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 włoż w to troche pracy i serca, a napewno roślinki się odwdzięczą.
afia Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 pierwszy to raczej men,a drugi raczej panna ale na razie czekaj bo jeszcze dobrze nie widać
macius002 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 mam takie male pytanie. Ile zapewnic miejsca korzenia dla automata zeby roslina w pelni okazala swoje mozliwosci ?
Recommended Posts