rafael_86 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Dzieki za odp. Zające to też narkomany sa: "Zające są w stu procentach roślinożerne, żywią się niewielkimi nadziemnymi częściami roślin (topki automatów)
DjKarlito Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 To sarni shit;D Zajecze jest drobniejsze.... chyba ze zrobiles makro fotke taka, a te zdjecie nizej to kruliki nie zajace hehehehe
citral Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 najgorsze szkodniki to patrole psiarskie kupili navary to jeżdżą i szukają spotów lub zielarze szukający miejsca :mexican:te bobki baksów to dobry nawóz na wega
PanJan Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 na dobrego spota nie dotrą ani navarą ani promem kosmicznym
kaszmin Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 jak z klimatem w poludniowych niemczech? na bawarii. Pracuje tutaj, a ogarnac palenie ciezko ;D do czech blisko ale wiadomo swoje to swoje. Bede siedzial tutaj przynajmniej pol roku wiec z przyjemnoscia uprawa umililbym sobie zycie z tymi bezmozgami ;P prosze o jakies informacje, albo adresy ciekawych artykolow badz dyskusji
Gość Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Czy podlewanie roślinek wodą z rzeczki zaszkodzi im bardzo?
rastalove Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 sarna na 100% w pobliżu mojego spota też tego shitu leży w pizdu.
JanuszPalijoint Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Mam pytanie odnośnie podlewania: planuje chodzić na spota raz na tydzień, częsciej tylko w wypadku suszy. Roślinki będą więc podlewane raz w tygodniu, zawsze wodą z nawozem. Jaka ilością wody podlewać w takim wypadku i czy stosować bardziej stężone roztwory z nawozami?? Wole częsciej nie chodzić bo przypał
JanuszPalijoint Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dzieki lampaMyśle tez nad nawozamy stałymi (w granulacie itp). Jakie byscie polecili na weg i flo?
Damian0991 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 zależy od grubosci portfela hehe . na outa stosuje jedynie Biohumusa i Burze Kwiatow zbyt drogi interaz jak dla mnie aby latac i podlewac wszystkie planty drogim nawozem - dlatego nnajtaniej ale za to nie najgorzej
Recommended Posts