metalfan Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Dokładnie, produkcja nasion femi ma troszkę wspólnego z shermieniem rośliny, ale nie do końca inaczej też hermi się rośliny do produkcji nasion feminizowanych. Co do passionów, mi te z OP zakwitły tydzien temu.
noowyy Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 witam. kilka dni temu moja roslinka przeszla na flo i zaczela pierwsze pistle wypuszczac. zauwazylem ze kwitniecie nastepuje powoli a pistle zrobily sie purpurowe/czerwonawe. co to moze byc wg was?
Mexicano Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 rozumiem to tak że w taki herm ma po prostu zjebane geny, natomiast przy feminizacji chemicznie hermimy rośline o normalnych genach mi już wszystkie zaczęły kwitnąć(passion, ES, guerilla, swiss mix), w tym roku wsadziłem nasiona w styczniu, od razu przestawiłem na flo, wyjebałem facetów a kobiety jak najszybciej spowrotem na wega. miałem od ch**a damskich klonów tyle że większość wylądowała w koszu bo mi się nie chcialo latać po haszczach noowyy wrzuć foty, chociaż nie wydaje mi się to nic poważnego, raczej normalny cykl zyciowy rośliny
Jony43 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witam Piszę w sprawie plantu Easy Sativa. Czy ma ktoś może na aucie i czy ktoś może mi poradzić kiedy można ścinać już krzaki są już ładne i zaczęły już im włoski brązowieć i boję się żeby nie przetrzymać POMOCY
Tal_Rasha Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Do słoja wrzucę cały majeranek więc nie chcę czegoś zjebać i stracić glonów Podobno deczko zaatakowane przez pleśń smakuje lepiej? plotka czy prawda ?
Tal_Rasha Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Czyli z takich pestek nic nie bedzie ? Bo ja dzisiaj w WW znalazłem jedną :zbakany:
lampa Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a czy kobieta może urodzić dziecko, bez zapłodnienia jajeczka przez plemniki?
RafalBLCH Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a czy kobieta może urodzić dziecko, bez zapłodnienia jajeczka przez plemniki? No ,dzieli się przez pączkowanie
Recommended Posts