jotjotjot1 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ja rowniez mam problem z podmoklym terenem i w obawie o korzenie afy wrzucilem do poucinanych baniakow 5l,a z zwykle chce dac do wiaderek 10l po farbie, ale w sumie ponad 20l ziemi do nich wchodzi wiec chyba tak zrobie;p
koles Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Ale czy worki dadza rade i zatrzymaja ta wilgoc ?? Wiadomo ze malo prawdopodogne jest zeby padalo jeszcze przez 2 tyg wiec wilgoc najwieksza jest teraz
FRANIO Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Ja pierdo** człowieku dzisiaj sie zarejestrowałeśto po jaki chu* piszesz żeby ktoś Ci pomógł poczytaj forum nosz ku**a jak można być takim wkurwiaj**** Może jakiś warn/ban dla pouczenia tępić takich tosz to szaleństwo CZYTAJ FORUM
Kebab Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 hehe a ja ostatnio na spocie zastałem wielka zdechla wrone a na niej mase robali zapach okrutny ..
maqs Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 hehe a ja ostatnio na spocie zastałem wielka zdechla wrone a na niej mase robali zapach okrutny .. Jakiś patent na odstraszenie potencjalnych spacerowiczów ;D
maqs Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Używał ktoś? Opinię i porady mile widziane;)hydrozel_hydrogel_1kg_1kg_hithydrozel_100_g_zmniejsz_rachunki_za_wode
gibonas Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 czy pestki kiełkujące na wacikach muszą mieć dostęp do powietrza,czy mogą być w pudełku po kremie?
jondrko Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Mogą być w pudełku po kremie, ale tam też jest powietrze musiał byś kiełkować w pojemnikach hermetycznych
FRANIO Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 15-16 to nie za ciekawie a Ty co byś chcial cały czas mieć idealną jednostajną temperature 25-30 C możesz wysadzać, jak masz AF to wysadz w czerwcu najlepiej. Bedziesz miał najlepsze warunki
matifuks Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 szybkie pytanie Czy z WWxBig buda z seri x-line female seeds moze coś wyjsc na oucie czy raczej nic z tego nie bedzie? próbował już ktoś to na out? pytam bo krzaczki juz podrośniete troszke ale z boxem lipa (dlugi wyjazd,brak opieki)
Recommended Posts