lampa Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 es w mikro??? to chyba musiałbyś z niej bonsai robić
jotjotjot1 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 bonsai tez drzewo ;p na hama mysle do zrobienia ;p ok lece do dr,ow jo
koles Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Dzisiaj kopałem dołki pod planty ale jak wiadomo teraz tydzien lalo. I kopiac dołki w niektorych podhcodziła woda w niektorych nie ale ogolnie było mokro. Miejscowka jest wypasiona ale ta wilgoc. I mam pytanie jak mozna temu zapobiec ? Czy wystarcza worki na smieci po dwa ?? Czy konieczne beda doniczki ?
Cybuuch Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Moja swiss miss ma 3 tygodnie i jutro wysadzam ją na spota lecz jest bez af a ja ją trzymałem przez ostatnie 2 tygodnie w boxie z FP 24/0 czy roślinka nie będzie zchermiała jeżeli oczywiście będzie kobietka??
mateusz0148 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ja ze swoim pomidorkiem źle zrobiłem strasznie wysoki sie zrobił więc dałem go teraz do szklarni wczoraj byla pogoda i troche słońca zażył ale dziś znowu leje i mało słoneczka jak długo trzymać w tej szklarni aż się odbije czy odrazu na spota wysadzić ??
Cybuuch Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 no nawet jeśli to by nie miała jak to men ku**a !!
maqs Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Jeśli wrzucę kiełki do ziemi to od razu pod lampę czy mogą w ciemni leżeć jeden dzień? Kiełki są duże a ja zasilacz od wiatraków zapodziałem i dopiero jutro wieczorem mogę kupić. Wysadzić dzisiaj? ewentualnie mogę 2 żarówki dać, wtedy nie będzie tak gorąco w boxie.
nowicjusz Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Barlu napisał: "Koleś" daj lepiej doniczki. Bo worki to różne badziewia, nie wiadomo jak ziemia od nich zareaguje... ja tez miałem plan kopac dołki i ziemie do worka czyli to zły pomysł? na doniczki brak funduszy
lampa Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 maqs trzymaj w ciemni. Najwyżej troche więcej czasu im zajmie wyjście na świat. Lepiej pare dni później, niż zeby sie upiekły. ale jak tylko sie pokaża to lampa być musi.
FRANIO Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Barlu napisał: "Koleś" daj lepiej doniczki. Bo worki to różne badziewia, nie wiadomo jak ziemia od nich zareaguje... ja tez miałem plan kopac dołki i ziemie do worka czyli to zły pomysł? na doniczki brak funduszy Wal śmiało w workach nic się nie stanie, doniczki tanie są, można samemu zrobić/ulepić
Recommended Posts