Blue-Berry Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Jeszcze takie małe pytanie czy Lemon Skunk dochodzi w polsce ? (oczywiscie chdzi mi o OUT)
FRANIO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam Ja mam takie pytanko. Chodzi o to ze nie mam zbytnio warunkow do tego by wczesniej wysadzic nasiona w doniczkach w domu i czy jak po kiełkowaniu dam je odrazu na out to cos z tego bedzie ? I prosił bym o jakies porady od tych co tak juz robili, jak zrobic zeby bylo "dobrze". Pozdrawiam Najlepiej poczekaj do czerwca (jeżeli chodzi ci o automaty) i odrazu kiełki na spota i przykryć butelką od góry ja tak zrobię ale spróbuje w maju 3 nasionka i w czerwcu 3
materac48 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Mam pytanko Czytałem o dużoo o nawozach i już mam mętlik w głowie. Na outa chcę wysadzić White Russian AF Femi x3 i nie mam pojęcia jakie zastosować nawozy Chcę się przygotować dobrze i zadbać o panienki Pozdro
Patrick031 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Przygotuj glebę wg poradnika, jest on gdzieś w dziale "Nawozy i ziemia". I wydaje mi się, że na weg nie musisz nawozić. Na flo możesz użyć Plankton K i S na zmianę. Tanie i dostarczają dużo składników odżywczych .
DoktorDawiDzior Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Jak myślicie,czy bedzie git jak wysadze pare roslin z AF(femi) miedzy krzaczkami agrestu albo porzeczki ? Wogle wie ktos kiedy zaczynają rosnąc i dojrzewać porzeczki ? zebym przypału nie złapał Oczywiscie wysadzam w Maju. ;p
materac48 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Przygotuj glebę wg poradnika, jest on gdzieś w dziale "Nawozy i ziemia". I wydaje mi się, że na weg nie musisz nawozić. Na flo możesz użyć Plankton K i S na zmianę. Tanie i dostarczają dużo składników odżywczych . GHE FLORA BLOOM oraz Ripen będzie git ? Czy wystarczy jedno z tych dwóch
materac48 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Z tego co wyczytałem to połowa kwietnia ale zależy też od pogody. Najpierw potrzymaj tydzień w kubeczkach/donicach aby podrosły. Maks trzymaj 1.5 tyg a dlaczego wyczytasz tutaj: Poradnik początkującego Rolnika
Patrick031 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 @materac48: Tego to ja już nie wiem , ja będę używał tylko planktonu. @Mx2: Czytałem, że automaty to i w czerwcu można sadzić. Ja radziłbym Ci w maju. Myślę, że jak zrobisz odstęp ok. 1m to będzie git
czszkowy Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 a tam metr... wystarczy 10-20cm + odpowiednie powyginanie
Recommended Posts