bzk Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 witam... jak myślicie czy roślinka z chamsko wyrwanymi korzeniami da rade sie przyjąć? byłem dzis na spocie i ktos ukradł mi 3 z 4 roślinek...a ta 4 leżała wyrwana z korzeniem na trawie !!!!! roślinke oczywiscie przesadzilem w inne miejsce ale korzenie byly tak male ze niewiem czy sobie poradzi. jak myślicie??
bzk Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 zapomniałem dodać roślinka OP około 70cm i o dziwo jeszcze nie zaczęła kwitnąc
Dee-Jay Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 w najgorszym wypadku robisz makumbe, ale niema opcji beda topki;dNawet jeśli te ziarenko było z paksu od dilera i niewiadomo co to za odmiana?
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 w najgorszym wypadku robisz makumbe, ale niema opcji beda topki;dNawet jeśli te ziarenko było z paksu od dilera i niewiadomo co to za odmiana? Tak.
Dee-Jay Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 w najgorszym wypadku robisz makumbe, ale niema opcji beda topki;dNawet jeśli te ziarenko było z paksu od dilera i niewiadomo co to za odmiana? Tak. A to jeśli te topki się pojawią i ładnie rozkwitną to jest jakaś szansa że z tego będzie szajs nie nadający się do palenia czy na 100 będzie spoko palenie?
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 w najgorszym wypadku robisz makumbe, ale niema opcji beda topki;dNawet jeśli te ziarenko było z paksu od dilera i niewiadomo co to za odmiana? Tak. A to jeśli te topki się pojawią i ładnie rozkwitną to jest jakaś szansa że z tego będzie szajs nie nadający się do palenia czy na 100 będzie spoko palenie? Nikt tu nie jest wróżką :roll: Urośnie to zobaczysz, pozrdo.
bmaq Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Czy ten oto maluszek jest juz gotowy do drogi? To roslina z autofloweringiem. Nie jestem pewny co do odmiany przez male zamieszanie ale moze to byc Tundra albo Lowryder#1Pozdrawiam
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 jeszcze nie. długo jeszcze bedzie kwitną. wyglada na to ze dopiero zaczyna trzymaj jeszcze z miesiac potem sie zobaczy
super69man Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 witam wszystkich, to mój pierwszy post tutaj Mam pytanie do bardziej obcykanych zbieraczy, za ile te dwie roślinki mogą być gotowe pod nóż? Zdjęcia z dzisiaj. Reszta roślin niestety mocno w tyle. Pytam o termin zbioru, ponieważ wyprawę na spota muszę zaplanować z wyprzedzeniem Brązowe włoski już są, co zresztą widać na fotach, ale to chyba jeszcze za wcześnie prawda? pozdrawiam
badgrass Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Bardzo fajna. Ja bym sie jeszcze wstrzymal z 2tyg
Recommended Posts