MaestroSS Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Siema mam takie pytanko co robicie jak mieliście jechać w dany dzień podlać ziółko nawozem, a dzień wcześniej padał deszcz podlewacie normalnie bo przez doniczki i tak już przeszło tyle wody podczas deszczu że są przelane, czy stosujecie nawożenie dolistne?
loleq69 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 karolT23, moim zdaniem nie ma już co, rośliny już kwitną, a zanim to wykiełkujesz i poczekasz aż wyjdą z ziemi to minie ponad tydzień. Teoretycznie możesz próbować, ale nie sądzę żeby doszły, musiałbyś liczyć na bardzo ciepłą jesień i musiała by być to bardzo szybko kwitnąca odmiana (w sensie krótko kwitnąca). MaestroSS, jedziemy dwa dni później.
CHyTrusek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 z niecierpliwości zapytam się czy kwitną wam dziewczęta :?: :zliscia:
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 u mnie pozno dochodzące outdoory tez juz sie zbieraja do zakwitania. preflowery pusciły juz 2-3 tygodnie temu a teraz startuja powoli z produkcja topów.
TeHaCjusz Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 U mnie też juz kwitnie- jedna o wiele szybciej od innych..
RasTafari Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 A ja mam tkaie pytanko co do przygotowania miejscówki. Bo ja planuję już na jesień tak przygotować miejsców na następny rok, po prostu krzewy wszystkie wyciąć dobrze przekopać, żeby ziemia była spulchniona. I tu moje pytanie. Czy kompostownik który mam zamiar zrobić na miejscówce, trzeba zrobić na kupce a potem zmieszać z tamtejszą ziemią ? Tak po zimie to wszystko zmieszać? Czy zmieszać te trawy itd. z ziemią i to już tam do wiosny podgnije sobie ? proszę o pomoc Ponawiam pytanie Nie dostałem odpowiedzi.
RasTafari Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 A nie mogę zrobić tak, że po prostu cały ten gnój wymieszam z ziemią? Albo tą trawe, liscie itd... przekopać teraz razem z glebą i to zgnije w glebie do wiosny ?
Dee-Jay Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam.Mam roslinkę 1,8m ładnie rozrośnięta,damka(ma pręciki) ale nie produkuje topków.Czy może się zdarzyć że wogole nie będzie topków?Jeśli tak to czy mozna z tego jakos uzyskać palonko?
CHyTrusek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 spokojnie topy beda za jakis czas,czas,CZaS
Dee-Jay Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 CHyTrusek napisał(a): spokojnie topy beda za jakis czas,czas,CZaS Rozwiń Hehe skąd ta pewność:?A jeśli nie będzie topów to można coś zrobić żeby było z tej roslinki palonko jakieś?
Recommended Posts