TeHaCjusz Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Przed chwila pisałeś, że boisz się czy wogóle dojdą, a teraz ściągasz 30 z krzaka... zależy od pogody, teraz jest zajebista. Powodzenia tam- ja z AF startuje na weekend.
zajka999 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam:) Od dluzszego czasu pragne zostac rolnikiem:) Wlasciwie mam juz wszystko przygotowane;) studiuje juz jakis czas forum ale potrzeba mi jeszcze odpowiedzi na kilka pytan od fachowca:) Najlepiej z doswiadczeniem z Passion 1. Chetnych growerow prosze pisac na PW pozd
Wolfgangze Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Mam do was pytanie, planuje w weekend coś wysadzić i stąd moje pytanie, jaką odmiane ? i czy opłaca się jeszcze sadzić out ? ( Raczej z AF ) Czy któraś z tych odmian będzie ok ?
Wolfgangze Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Prosze was o odpowiedź, bo dzisiaj chciałbym ew. zamówić nasionka na mój późny out. :wink:
Cilas Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Myślę że się wyrobisz, skołuj se sionka White Russian Automatic bo w twoim wypadku będą miały chlodne flo a odmianka z genami ruderalis więc powinno być w porządku :wink:
Wolfgangze Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 a co powiecie o odmianie Hindu Kush Automatic ? White Russian Automatic nie ma już w żadnym seedbaku Czy Hindu Kush Automatic się nada ? Proszę was o szybką odpowiedź bo chce jak najszybciej zasadzić :wink:
Cilas Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Puszkaa, otóż to, rośliny z genami ruderalis są wytrzymalsze w chlodniejszych klimatach, a te automat co podałes to bodajże przewaga indiki. Nic nie da że są szybsze od wr, bo wr wytrzyma teraz posadzone a kush raczej se nie poradzi. :zbakany:
Wolfgangze Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 Nie poradzi ? Czytałem gdzieś, że spokojnie do końca lipca można je sadzić Zamówił bym Wr lecz już ich nie ma w seedbankach, a jeżeli są to AF Fem za 45 zł ziarenko więc podziękuje
Cilas Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 No jeśli nie masz już możliwość zdobyć wr to nie wiem. Pewnie że kush se poradzi ale palenie będzie słabe o ile w ogóle będzie. Pisze że do połowy lipca ale weź pod uwagę jaki mamy ten lipiec a tym bardziej jaki będzie sierpień wrzesień i ostateczny czas na harvest czyli październik. Nie wiem, nie wiem, jak nie wr to na pewno ak 47 automatic lub coś z genami ruderalis.
Wolfgangze Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 ... Nic już nie ma w seedbankach.. Spróbuje wysadzić kush zobacze co z tego wyjdzie. Może sie ktoś jeszcze wypowiedzieć ? :?
Recommended Posts