dziq07 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 no faktycznie noce sa juz cieplejsze.. ale na poczatek moze zostaw te butelki .. tylko zrob odpowiednia wentylacje... przynajmniej bedziesz pewniejszy ze pomidorki nie beda narażone na uszkodzenia.
muchobene Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 witam, kiedy moge zacząć LST na automatach (outdoor)? jak zaczną kwitnąc?
muchobene Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 ja postawiłem NA kompa i pięknie wszystkie wykiełkowały.
mateozgr Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Chłopaki mam wielki problem jakaś baba odkryła mojego spoda. Wyglądało to tak idziemy z kumplem podlać roślinki patrzę 2 są wykopane i zniszczone przez jakieś zwierzę bo było pełno śladów łap. mówię trudno mamy jeszcze pięć roślinek podlewam je a tu z krzaków wyłania się pies jakiś owczarek a za nim jakaś babka a ja z kumplem w nogi na chwilę się zatrzymaliśmy patrzymy a ona normalnie sobie przechodzi koło roślinek, musiała nas wcześniej zobaczyć jak szliśmy na tą miejscówkę. Co robić? Ja już nie wiem co będzie z moją plantacją.
Dee-Jay Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Elo mam taką sprawę.Otóż kupiłem sobie kiedyś tam paksa u dilerka i były tam ziarenka.Wykeiłkoiwałem je i wsadziłem do doniczki i ładnie rosną.Czy jest szansa że wyrośnie z tego dobre palonko?
manishek Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 nie mają one czasem za mokro? wygladaja tak jakby łodyżka zaczęła gnić :/ ale nie wiem dokladnie nie jestem pro^growerem ;/
zeuss Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Czy warto jeszcze sadzić White Russian Auto femi F1? Mam nadzieje że w przyszłym tygodniu pestkeczki przyjdą.
GanjaFarmeR Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 A czemu nie??Na dobra sprawe nawet w lipcu mozna automaty sadzic.
zeuss Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 A czy mogę roślinkę zaraz po wykiełkowaniu (White Russian Auto) wsadzić na spota?
fre Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Możesz ale lepiej byłoby ją potrzymać w ciepłym i nasłonecznionym miejscu przez pierwsze dni życia.
Recommended Posts