bmaq Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Osiemo, mysle ze lepiej rano, bo nasionko swoje pierwsze chwile bedzie mialo w ciepleku, czyli tak jak lubi Ale uwazaj zeby nie naswietlac dlugo korzonkow (kielkow) bo tego bardzo nie lubia :wink:
rafus117 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 mi sie wydaje że najlepiej sadzić w południe
korona124 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Ja tak samo jade 15 lipca i pestki jutro idą na spoty. Powinienem sie wyrobić Po za tym mam zaufaną osobę więc luzik Wlaśnie i jak podlewać Automaty Ile litrów wody an krzaka w początkowej fazie czyli od momentu wsadzenia kiełka do ziemi?
joseph Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Czy sadzonki moga byc 3 tyg w kubeczkach a nastpenie na spota czy to za dlugo?
nowicjusz Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 kiedy i czy ktos juz sadził sadzonki na swoja upatrzona miejscowke? jestem nowy i boje sie aby mi nie zmarzły
joseph Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Czy sadzonki moga byc 3 tygodnie w kubeczkach a nastpenie na spota czy to za dlugo?
RedSmoke Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Witam mam taka rozkmine, posadzilem troche zle moje LR tak ze okolo 19 slonce zaslania budynek i moje krzaczki maja gdzies kolo 13 godzin slonca i tu moje pytanie czy tyle czasu naslonecznienia im wystarczy ? Osobiscie nie widze zeby im cos nie pasowalo bardzo ladnie sie krzacza i nie wyciagaja. Jak uwazacie ?
nowicjusz Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 jakie temperatury ujemne wytrzymuje odmiana Rudealis Skunk i passion#1?
manishek Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 to w lodówce chcesz trzymać ze sie o temp ujemną pytasz ? nie ma raczej okreslonej, jak urośnie to wytrzyma przymrozki jak kazda roslinka ale jak będzie mała jest ryzyko że jebnie
gwt Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 siemka, czy wam na spocie też wolno rosną planty? Moje Pssion(2 sztuki) Mają już z 2 tyg i nie wypuściły 2 pary liści(tej palszczastej). Podlewam co 2 dni, bo straszna susza jest. Może to jest przyczyną?
Recommended Posts