aadi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam W tym roku robię swój pierwszy outdoor. Zamawiam nasionka White Russian Automatic i mam takie pytanie co się stanie jak nie wyrzucę męskich krzaków?
GanjaFarmeR Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 hehe.jakie pytanie^^... a co ma sie stac.Bedziesz mial pestki bo meska roslina zapyli zenska.
aadi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Czyli jak nie wytne meskich to żeńskie nie stracą na mocy czy będą słabe? A i czy męskie tez nadają sie do palenia?
gavlas Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Aadi weź poczytaj forum trochę, to skarbnica wiedzy. Wystarczy chcieć. Jak Ci się zapylą żeńskie to będą słabsze, ale będziesz miał pestki. Jak nie pozwolisz na ich zapylenie to bedziesz miał mocniejszą bake. Męska roślina nadaje sie na makumbe, a do palenia to nie bardzo. :buch:
aadi Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Palę juz prawie dwa lata dosyć cześto ale jeśli chodzi o uprawe jestem nowicjuszem
Dee-Jay Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Palę juz prawie dwa lata dosyć cześto ale jeśli chodzi o uprawe jestem nowicjuszemTo co kupujesz u dila to żenskie.Męskie się nie nadają do palenia a jak nie wytniesz męskich to praktycznie nie będziesz miał palenia:)
Maestro Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 w jakich odleglosciach od siebie wysadzacie krzaki ?? stanie sie cos jak powysadzam np w kazdym dolku tak po 2 rosliny 10-15 cm od sibie w odleglosci czy ma to cos wspolnego z korzeniami ??
DoktorDawiDzior Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 w jakich odleglosciach od siebie wysadzacie krzaki ?? Ja bede wysadzał w odstępach 1,5 - 2 m. powinno być dobrze
joseph Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam. Można już kiełkować rosliny z autoflow i potem na out (pod koniec kwietnia na out) czy na te rosliny to za wczesne jeszce?boxa nie planuje.Opdowiedz ktos prosze
Maestro Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 NAJLEPIEJ TO WYSADZAC PO 14 MAJA BO 12 13 I 14 MAJ SA ZIMNI OGRODNICY I MOZE BYC NA MINUSIE WTEDY W NOCY I WSZYSTKIE ROSLINY WAM WTEDY POZAMARZAJA wiem bo jest tak co roku
Recommended Posts